Ministry of Health - Department of Sanitary Inspection

  • (27 reviews)
  • Omladinskih brigada 1, 11070 Beograd (Novi Beograd)
  • 011/311-7331
  • Unclaimed

Working Hours

  • Monday 07:30-22:00
  • Tuesday 07:30-22:00
  • Wednesday 07:30-22:00
  • Thursday 07:30-22:00
  • Friday 07:30-22:00
  • Saturday closed
  • Sunday closed

Address

Nearby
Parking
  • On-street parking:
    Zona 4 (plava)
Public transport
Show more

Reviews

Simka Komina
Simka Komina

Prijava!!! U naselju Krnjača Zrenjaninski put84 prva Sutjeska nalazi se prehrambena radnja šorti. Zaposleni ne poštuju kodeks ponašanja, prljave police, frižideri, isteklo rokovi, ne tačne cene. Zaposlena radnica koja je po radnji robu ostavlja na pod bez zaštitnih elemenata, uslužuju mušterije na delikatesu a pritom pipa pod i NE opere ruke niti stavi rukavice. Mušterije ulaze sa kučetom u ruci i pipa hleb van papirnih kesa. Velika ne profesionalnost i ne ljubaznost!!!!! Ove radnje po naseljima treba sanksionisati i zatvoriti!!!!

  • 08-05-2021
Vesna Tatarevic-Agbaba
Vesna Tatarevic-Agbaba

Da li se neko javlja na tel. ili moram da potegnem debelu vezu???

  • 05-03-2021
Djole CH
Djole CH

Maxi u bloku 61 Kozara. Pridavci na odeljenju delikatesa rade samo sa jednom rukavicom. Sveze meso jako cesti ima kiseo miris i cudan ukus. Najcesce ovaj problem uocen kod piletine. Molim vas posetite ovaj objekat.

  • 05-10-2020
Mili Jo
Mili Jo

Pekara Tain, Novi Beograd, Blok 23, nekturno i neprijatno osblje, prvo lizu prste, potom tim istim prstima diraju hleb, pipaju novac pa opet diraju hleb, videla sam bubasvabe da im setaju iza pulta i danas sam kao slag na torti pronasla dlake, jednu u kroasanu, sa kose, a drugu sa tela u rolvirsli.

  • 14-01-2020
draganmartinov
draganmartinov

moram kao potrosac koji je prinudjen da kupuje hleb i peciva u jedinoj pekari u Debeljaci, opstina Kovacica da prijavim vlasnike i radnice te pekare zbog NEHIGIJENSKIH USLOVA. Naime,u Debeljaci u pekari BANAT, u ulici Marsala Tita u samom centru pored osovne skole, vlasnici albanci sa KOSOVA drze jedinu pekaru koja ne ispunjava uslove za rad, jer koliko znam lokal te vrste MORA imati prodajni prostor, magacin sanitarni cvor za radnike da bi funkcionisao. Medjutim vlasnici i spavaju u jednoj nehigijenskoj prostoriji imaju samo jednu tus kupatilo gde se vlasnici tusiraju i nakon nuzde zapiraju a za radnice nepostoji ni toalet papir, uz sve to peru i sve plehove za hleb i peciva a u prodajnom delu proizvode daju golim rukama dok sa tim rukama predhodno uzimaju novac. U vise navrata po mom saznanju gradjani su prijavljivali Pancevackoj inspekciji koja nista ne preduzima. kome da se obratim povodom ovoga i kako ako Vi niste nadlezni. Zamolio bih za odgovor vas putem imeila i preduzmete sve sto treba zbog zastite zdravlja gradjana...HVALA

  • 24-11-2019
Jasna Mark
Jasna Mark

Niko se ne javlja ni na objavljen, navodno, regularni broj telefona, kao ni na opcioni koji je korisnik Alen ostavio. Osim što smo prinuđeni da konzumiramo otpad u obliku hrane, nemamo kome ni da skrenemo pažnju na probleme koje zbog toga imamo. Raspad, kao i u svim drugim institucijama.

  • 30-09-2019
Ljiljana Bradic
Ljiljana Bradic

Moram da vam prijavim ,posto ste vi sanitarna inspekcija.Moj muz kao portir dobio naredbu da radi u proizvodnji sa mesom ,kaci i snira meso,bez sanitarne knjizice ,imam za to original potvrde od direktora proizvonje i cak generalnog direktora,usled cega cak doslo do jako ozbiljne povrede na radu i t.d. Da li cete vi reagovati na to?Ili ja treba da zovem ministarsvvo rada ili mozda samog predsednjika?A sigurno hocu,jer doslo do velikih namestaljki da ne bih ja njih tuzila

  • 22-09-2019
Ирина Брадић
Ирина Брадић

Prijva.Firma Gombit doo radi protivozakonito,Imam sve za to potvrde napismeno.Portire koji nemaju sanitarne knizice naterane su da rade u proizvonji za preradu mesa,sto nije dopustivo,ali direktor na to otgovara ,da nema veze,jedino ce biti otgovoran ako se neko otruje,molim vas da reagujete i kaznite,jer svejedno cu jih tuziti za to,zbog velike povrede na radu bas upravo zbog toga

  • 22-09-2019
Alen Grr
Alen Grr

Zovete na krivi, pogrešan broj telefona! Broj sanitarne inspekcije je: 011/269 46 32

  • 23-08-2019
Ivana Vukmirovic
Ivana Vukmirovic

Danima zovem i niko se ne javlja.... Stvarno neozbiljno, nista u ovoj zemlji ne funkcionise kako treba, pa ni sanitarna inspekcija. Sluzbenici su uzasni i neljubazni u svakoj drzavnoj firmi.

  • 14-08-2019
User 88
User 88

IDEA u Resavskoj pored Beogradjanke, po cetvrti put se desava da je hrana pokvarena. Kupili smo danas pileci paprikas bio je kiseo. Dosta hrane im je pokvareno ili polupokvareno. Molim vas da ih prekontrolisete i to u vise navrata jer svarno ne ide vise da prodaju takvu hranu.

  • 04-08-2019
Julijana Ilić
Julijana Ilić

Kuvane punjene paprike kupili smo juče oko 15h u mesari Nikola promet, u Zemunu, Prvomajska 36/J. Supruga i mene probudili su grčevi u stomaku uz dijareju. Ako imate još prijava molimo vas proverite objekat.

  • 17-07-2019
Verica Krstic
Verica Krstic

Danas u Čika Ljubinoj 8 na Starom GRADU Ssam kupilabećar paprikaš koji je pokvaren i ukiselio se. Mogli bi da provedete malo računa jer nije to prvi put,, inače uopšteno Maxiji su se iskvarili što se tiče hrane. Znači 03.06.2019g u 9 i 48,,račun 3-1515...ZNAČI STRAŠNO ŠTA NAM PRODAJU

  • 13-06-2019
Ivana Markovic
Ivana Markovic

Molim vas da prekonrolisete restoran Premijer Starca Milije 1. Juce mi se pacov motao oko nogu,unutra u sali,na sta je konobar odreagovao kao da je to normalno i kao da im je to kucni ljubimac. Ko zna kakva je situacija u toj kuhinji.🙄

  • 13-05-2019
Petar Aleksic
Petar Aleksic

Zdravo, hteo bih da prijavim Pavla Dusanica, zvanog 'Macak'. On drzi Sanitarnu Inspekciju na Zvezdari, a radi sve naopako. Video sam ga vise puta kao izbacuje fekalije na ulicu iz svog analnog otvora. Regulisite ovu situaciju sto pre, njegovo ponasanje je kriminalno. Dr. Petar Aleksic.

  • 11-04-2019
Dragana Zrnzevic
Dragana Zrnzevic

Stambena zgrada u Ulici vojvode Dobrnjca 12, Beograd, zaleđe - izliva se interna kanalizacija. Već četvrti dan curi fekalni otpad ispod prozora stanara. Otpad se uliva i u podrum i u lift-kućicu. Zbog sve toplijeg vremena smrad je nepodnošljiv, kao i mogućnost širenja zaraze. Obaveštene nadležne službe Hitne intervencije i call centar Infostana sa kojima imamo ugovor o održavanju, kao i podizvođačka firma Rastošnica, koja nema adekvatnu opremu za saniranje kvara. Molim hitnu intervenciju, jer se sve dešava u slivu JKP Parking servis i Dečje ustanove Kindergarden (30-50m). Kvar prijavljen 17-2-19 i do danas nije saniran. Teren izgleda sve lošije.

  • 20-02-2019
Sanja Maksimovic
Sanja Maksimovic

Molim Vas da prekontrolisete market DIMA u Sopotu u centru kod semafora ulica Kneza Milosa br 26, Sopot. Vec 4 put nailazim na mlecne proizvode isteklog roka po 20 dana. Molim Vas da dodjete hitno.

  • 04-02-2019
isidora petkovic
isidora petkovic

Ljudi ovde se pišu recenzije, vaše mišljenje o ovoj ustanovi, a ne pitanja za Sanitarnu inspekciju..... Da li vi razumete kako funkcioniše internet?

  • 01-09-2018
Mileta Jovana Alavantic
Mileta Jovana Alavantic

Zdravo, hteo bih da prijavim Milosa Marinkovica zvanog Milance koji Radi na odrzavanju pekare DON DON koja se nalazi u pudarcima, ima par zena koje rade za njega vec par meseci koje nisu prijavljene vec rade na crno i platu koju zaradjuju daju im na ruke ja bih vaz zamolio da sto pre reaugujete na to jer te zene nemaju prava na lecenje nemaju radno vreme plus na to maltretiranje na poslu. Hvala vam u napred kontaktiracu vas u ponedeljak

  • 18-08-2018
Nebojsa Tasic
Nebojsa Tasic

Neshvatljivo je da se niko satima ne javlja na telefonske pozive. Postoji li bar minimalna doza odgovornosti u ovoj gradskoj službi?

  • 17-08-2018
Smiljana Vidić
Smiljana Vidić

Pekara 'Dzo' u Prvomajskoj ulici u Zemunu - pronasla sam nokat u kifli. Takodje, ne koriste nikakav pribor niti rukavice - uzimaju pecivo golim rukama, potom novac i tako ukrug.

  • 06-07-2018
Natalija Obradovic
Natalija Obradovic

Dobar dan,zamolila bih vas da obidjete vrtic Jakovo i Surcin i da trazite karton vakcina dece primljene u jaslama,posto u ovoj drzavi ide sve preko politicke vlasti deca koja nisu vakcinisana (mmr)su primljena,moje dete koje je primilo svaku vakcinu je odbijeno,jer ja nemam vezu i nemam 200e!

  • 13-06-2018
grupa gradjana
grupa gradjana

Molimo Vas da posetite Maxi Objekat u Prvomajskoj 13 u Zemunu. Meso u ovom objektu je sumnjivo ima cudan ukus i miris, a pljeskavice su pune mlevenih kostiju i hrskavice i imaju cudan ukus i miris. Takodje muve u ovom objektu su domaci insekti sa kojima se svakodnevno susrecemo a najvise ih ima na odeljenju mesare i delikates. Molimo Vas da pod hitno obidjete ovaj objekat i probate delicije maxi mesare.

  • 11-06-2018
Nikola Šarić
Nikola Šarić

Prijava U Mladenovcu u autobuskoj stanici, Lasta šalter sali i čekaoni strašno smrdi, prljava je i puna pasa lutalica. Izađite na lice mesta, utvrdite stanje, izvršite dezi'fekciju i sve druge radnje iz Vaše nadležnosti. Znamo za Veterinarsku inspekcoju ali mi obični građani koji smo bolesni i čekamo prevoz koji smo platili kao i usluge stanice gde stoje po dva zaposlena i prvi plati uslugu a što je neuredno i prljavo svi beže od toga. Hvala, n molum odgovor na moj email

  • 17-04-2018
Maja Stojkovic
Maja Stojkovic

Postovani,Da li je Vasa nadleznost higijena u osnovnim skolama? Konkretno os.Vozd Karadjordje Jakovo?!? Unapred zahvalna.

  • 14-12-2017
Megan Mestrovic
Megan Mestrovic

Poštovani, molila bih Vas da obiđete restoran Azija, Surčinska 10V, Beograd. Sve je puno bubašvaba u sali za jedenje, ne mogu tek zamisliti kakvo je stanje u kuhinji, može doći kontaminiranja hrane, prenosa bolevština... srdačan pozdrav

  • 07-12-2017
Sofija Mefailov
Sofija Mefailov

Molim vas da dodjete u ulici savsi nasip kod novog mosta na adi tu nas komsija je doneo neke ljude i naplacuje im plac pritom oni skupljaju po koneljeru i donose smece i bacaju preko ograde i pravo na put,, pacova sada ima molim vas da dodjete hitno hvala

  • 26-06-2017
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!