Jurišić - Gynecology Clinic

  • (4 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information
Categories

Address

Nearby
Parking
  • On-street parking:
    Zona 3 (zelena)
Public transport
Show more

Reviews

Goranovic
Goranovic

Prof.dr. Aleksandar Jurišić je operisao moju ćerku pre tri godine a sada sam i sama njegov pacijent. Sve pohvale za posvećenost pacijentima, a o stručnosti se ne usuđujem ni govoriti. Hvala na svemu doktore. Ljiljana Goranović

  • 10-11-2022
Vuk Milinovic
Vuk Milinovic

Doktor se nije ni jedan put pojavio na porodjaju koji je trajao oko 8 sati, a zena mu se nije udostojila da se javi na telefon. Dzabe im savremena oprema i sve ostalo kad su kao ljudi takvi kakvi su. Raspitajte se malo detaljnije u Narodnom Frontu o ljudskim osobinama aleksandra jurisica. Mi smo to na zalost uradili kasno. Srecom beba je sada dobro, a sa njima nikakav kontakt vise.

  • 05-06-2020
Hodžić Maida
Hodžić Maida

Jako lose iskustvo sa doktorom Jurisicem. Los doktor i jos gori covek. Vodila sam tamo trudnocu kod doktorke Zakline Jurisic. Garantovali su mi da ce oni srediti sve oko porodjaja kad dodjem u Front, ukljucujuci i sastanak sa anesteziologom. Međutim, kada mi je pokrenut porodjaj u Frontu ( dali su mi vaginaletu), doktor Jurisic je dosao da proveri stanje i prvo je promasio pacijentkinju i mojoj cimerki objasnio kako ce joj izazvati porodjaj( zena je inace trebalo da ide na carski rez i sokirala se kad joj je on ispricao drugačije), da bi kada je shvatio da je pogresio sve to isto izdeklamovao i meni koja sam u tom trenutku vec imala kontrakcije na 5 min. Njemu je to bilo smesno i jos se sprdao aa aplikacijom koju sam koristila za merenje kontrakcija. Kao nemoguce da vaginaleta tako brzo deluje. Ostavio me tako u bolovima i otisao kuci. Mene su posle 3 sata spustili u porodiliste, gde je utvrđeno da sam otvorena 6 prstiju. Nisam dobila epidural, porodjaj je postao visoko rizican, i na kraju au mi.posle 15 sati bolova vakumom izvukli bebu. Jurisice ni videla ni cula nisam od tog dana. Za sve koji hoce tamo da vode trudnocu, upozorenje da ne racunaju na njih za porodjaj.

  • 01-06-2020
Dragana
Dragana

Upravo sam stigla iz ordinacije Jurisic,nije me omela danasnja niska temperatura da iz unutrasnjosti krenem na godisnju kontrolu jer znam da cu,posle posete,mirno spavati. Sve pohvale za IZUZETNU ljubaznost i smirenost,koje su pacijentima jako bitne a o strucnosti bi bilo suvisno i komentarisati,pocev od doktora do sestara!!!!!POSEBNO moram da naglasim izuzetnu zainteresovanost za pacijenta,paznju kojom vas saslusa doktor kada odete na pregled kao i ljubaznost sestara,sto direktno,sto putem telefona kada zakazujete!!!!!Od srca preporucujem svim zenama da posete ovu ordinaciju jer cete,posle prvog pregleda, za kasnije uvek izabrati samo ovu ordinaciju!!!!!Moram da naglasim,cene usluga su zanemarljivo vece u odnosu na druge privatne ordinacije iz unutrasnjosti o cijoj strucnosti me zelim ni da komentarisem!!!!!!Mislim da je ovo vrlo bitna informacija iz razloga sto se mnoge zene ne usudjuju ni da pozovu za informacije,obzirom da je velika oskudica!!!!Jos jednom SVE POHVALE od Dragane Urosevic iz Svilajnca.

  • 13-12-2012
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!