Đurđević - Butcher Shop

  • (2 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information

Address

Parking
  • On-street parking:
    Zona 2 (plava)

Reviews

Nikola Kovacevic
Nikola Kovacevic

Do sada sam bio zadovoljan sa proizvodi i uslugom koju pruza mesara Djurdjevic. Naprotiv juce sam naručio 4kg rostilja. Kada sam dosao da preuzmem rostilja radnice su bile nekako cudne kada sam rekao da sam dosao po narudžbinu. Naplaceno mi je 4kg rostilja a u stvari umesto 4kg dobio sam 2kg i na kraju me pita jel mi ne treba racun, tu sm vec posumnjao da nije nesto u redu. Toliko o tome, vise nikada necu uzimati nista iz mesare Djurdjevic. Jako je sramota to sto su urdile

  • 14-02-2020
Vlada Laki
Vlada Laki

Postovanje. Do sada sam bio prezadovoljan uslugom mesare Djurdjevic, ali juce napravljen je kiks sa neslanim i bljutavim rostiljskim proizvodima koje sam narucio. U pitanju je 12kg mesanog rostilj mesa,batak,slanina cevap,pljeska i rostilj kobasica sem dimnjene sve je bljutavo i nikakvo sto su izrazili i moji gosti na preslavi sinoc . Tako da kao musterija ove radnje necu vise uzimati proizvode mesare Djurdjevic. S postovanjem Vlada.

  • 03-08-2017
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!