Cargo - Taxi Service

  • (6 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information
Categories

Reviews

Njegos Petrovic
Njegos Petrovic

Želim da upozorim sve vozače zainteresovane za rad u CarGo da ne nasedaju na lažna obećanja o visokim zaradama. Iz vlastitog i iskustva desetina bivših i sadašnjih vozača ove kompanije, pod materijalnom, moralnom i krivičnom odgovornošću tvrdim da se ova kompanija bavi prevarama i da njeni vozači često ne mogu da namire svoja potraživanje, pa čak ni novac koji su uložili u plaćanje goriva.

  • 10-10-2021
Nenad Krivosija
Nenad Krivosija

Zelim da postanem clan vaseg udruzenja ali neznam kako i koga da kontaktiram po pitanju posla.

  • 05-07-2021
Ljiljana Vasić
Ljiljana Vasić

interesuje me koliko putnika (sem vozaca) u doba korone mogu da se voze vasim vozilom

  • 30-03-2021
Sanja Janković
Sanja Janković

Molim vas... Vezano je za moje dugovanje prema vama, ispala je neka greška oko platne kartice, kako mogu biti sigurna da sam ispravjom greške izmirila dugovanja, na koji broj mogu da vas kontaktira ili na koji mail.

  • 30-07-2020
Dragan Ristovic
Dragan Ristovic

Poštovani... Molim Vas kontakt za posao. Odlično poznavanje grada i okoline i veliko radno iskustvo u tom domenu. Srdačan pozdrav

  • 15-06-2020
Stara Kuca
Stara Kuca

Postovani... Ovim putem bi zeleo da vam se obratim za pomoc radi davanja instrukcija kako I na koji broj telefona mogu da ostvarim kontakt sa vasim ovlascenim licem a u vezi zakazivanja razgovora za posao. Mir boziji, Hristos se rodi.. Milan ( Stara kuca )

  • 08-01-2020
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!