Bex Express - Courier Service

  • (4 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information
Categories

Reviews

Suzana Stajdohar
Suzana Stajdohar

Ogromna neodgovornost, kurir je pokupio tudje posiljke i nije ostavio ni jedan papur, 65min sam pokusavala da dobijem na call centru da nam neko pomogne, ali ja sam dobila kritiku jer ja krsim zakon o privatnosti jer zelim da znam gde nam je roba koju je njihov radnik uzeo bez pitanja. Ovo je vise nego problem, ovo je obmana o brzoj posti, niti je ovo posta niti kurirska sluzba, ovo je strasno. Narode otvorite oci sta radite i skim radite. A vi iz Bex dajte ljudima platu naucete ih ako uzmu tudje ako nisu znali do sad da je to kradja. A na sve to niko nece da pomogne kad pistoji problem, samo prebacuju na jednu pa na drugu koleginicu.

  • 16-12-2021
Dzenisa Gusinac
Dzenisa Gusinac

Katastrofa! Od petka cekam paket. Kurir se ne javlja na telefon, operaterke su izuzetno neljubazne i drske. Najgora kurirska sluzba!

  • 24-12-2019
KASI .ILLUSTRATIONS
KASI .ILLUSTRATIONS

Koliko dana vama treba da dodjete i preuzmete paket?Dva dana čekam kurira.Prvi i zadnji put da vas kontaktiram.Nula.

  • 05-04-2019
Azemina Asotic
Azemina Asotic

Ocajnooooo, stvarno nemam reci. Paket od vaseg magacina do Sabana Koce putuje vec tri dana. Koja ste vi bre brza posta, vi ste bruka za brze poste. Ako nemate dovoljno kurira, ili kakav god problem da imate, a definitivno ga imate kao organizacij,onda bar pozovite ljude da preuzmu paket u magacin direktno. Ne zasluzujete ni jednu zvezdicu, ali kako ne dozvoljava komentar bez toga dobijate jednu.

  • 14-03-2019
Write review

Rating:

Gallery
See all gallery images
Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!
Similar categories