Villa Forest

5 1
1 recenzija
Majevička 2/M 
11070 Beograd (Zemun) 
T: 011/319‑6699, 319‑6326
M: 065/319‑6699

Kategorije

Villa Forest - sastoji se od 3 kuće sa ukupno 18 soba i 6 apartmana.

Za svoje goste ima obezbeđen Wi-Fi u svim sobama i na prostoru izvan celog objekta, bogat doručak na bazi bife stola i privatni parking obezbeđen kamerama – sve nabrojano besplatno.

Villa Forest je smeštena u tišini bujnog zelenila, ali u neposrednoj blizini E75 autoputa, koji vodi do centra Beograda za samo 5 minuta. Aerodrom "Nikola Tesla" je udaljen 7 km.

Na samo 5 minuta hoda nalazi se Sportski centar 11. april koji objedinjuje mnoštvo sportova i ima zatvoren i otvoren olimpijski bazen kao i terene za tenis i stoni tenis.

Villa Forest – takođe ima prostoriju za sastanke i predavanja (do 20 sedećih mesta) sa svom neophodnom tehničkom podrškom.

Naši gosti mogu koristiti faks, skener, štampač i fotokopir, koji su dostupni na recepciji hotela koja radi non-stop.

* Sve sobe su elegantno nameštene i opremljene klima uređajima, LCD televizorima, čajnikom i naravno, besplatnom kafom i čajem.

* Privatna kupatila sa kadom ili tuš kabinom, poseduju peškire, fen i sva neophodna sredstva za ličnu higijenu. Kompleti za brijanje i pranje zuba su takođe dostupni.

* Recepcija radi 24 sata i nudi usluge pranja i peglanja gostinjske odeće. Iznajmljivanje automobila i besplatna vožnja biciklom su takođe pogodnosti koje naši gosti mogu da koriste.

Aerodromski transfer se takođe može ugovoriti.

Recenzije (1)

Villa Forest
5
5
Rebeca S
Excellent service, spotlessly clean rooms and helpful staff.. Great place really.
Da li vam je koristila ova recenzija? Da (8) Ne Prijavite zloupotrebu

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu