Vila Bor

Temerinski put 57/A 
21000 Novi Sad 
T: 021/641‑2424, 641‑0013

Kategorije

Pogodnosti

Kongresne mogućnosti, organizacija proslava

Vila Bor je prenoćište i restoran koji je osnovan davne 1994. godine. Pozicija Vile Bor obezbediće Vam odličnu komunikaciju sa regionalnim putnim pravcima. Na ulasku u Novi Sad sa autoputa E-75 Beograd-Subotica, posle prvog kilometra sa Temerinske petlje ili na 2km od Zrenjaninske petlje, očekuje Vas prava oaza mira i dobre usluge – restoran – prenoćište Vila Bor. Za dobar odmor u prenoćištu Vila Bor na raspolaganju Vam je 40 ležajeva u udobnim i klimatozovanim sobama. Vila Bor poseduje lobby bar gde gosti mogu da se relaksiraju i odmore pre nego se smeste u sobe, čitajući štampu uz šoljicu kafe. Kvalitet usluge restorana i prenoćišta Vila Bor pored domaćih gostiju prepoznali su i mnogi turisti iz Austrije, Slovenije, Češke, Nemačke, Skandinavije.

Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon i wireless internet. Za sve goste obezbeđen je parking pod video nadzorom, kao i garaža.

Ljubitelji hrane i pića sigurno će uživati u ponudi vrhunskih specijaliteta i tradicionalno pripremljene hrane, kao i u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Restoran Vila Bor, koji odiše prijatnom atmosferom i ambijentom koji zadovoljava ukuse i najzahtevnijih gostiju, raspolaže sa dve sale: sala za ručavanje (45 mesta), sala za doručke (15 mesta) i letnjom baštom.

Restoran Vila Bor je pogodan i za organizovanje različitih vrsta svečanosti (proslave rođendana, slavlja, porodični i poslovni ručkovi). Ljubazno osoblje restorana Vila Bor će Vam upotpuniti ugodan osećaj i Vaš boravak učiniti još prijatnijim.

Za organizovane posete i proslave, poslovne i porodične ručkove restoran Vila Bor je pripremio specijalni jelovnik koji će Vam pomoći da se lakše organizuje Vaša svečanost i da nakon odabira menija kompletnu organizaciju prepustite iskusnom osoblju restorana Vila Bor. Pozovite Restoran Vila Bor u Novom Sadu na broj 021/641-2424 i odmah rezervišite termin za Vašu svečanost!

U okviru Vile Bor postoji mogućnost da se koriste i usluge hostela na istoj adresi, gde su na raspolaganju pet (5) soba, sa ukupno 15 kreveta.
Za doček Nove godine, proslavu Božićnih praznika i svih drugih svečanosti na rasplaganju je više sala pogodnih za organizovanje slavlja u Novom Sadu i Čeneju. Važi samo za organizovane grupe.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost