Sekretarijat za javne prihode - Odeljenje Čukarica

  • (12 recenzija)
Kategorije

Adresa

U blizini
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Jasmina Gajic
Jasmina Gajic

Pohvale za sluzbu poreskog. Pre dolaska pozvala sam telefonom i dobila potrebne informacije o potrebnim dokumentima. Sve pohvale za gospodju koja radi na primanju prijava za promenu poreskog obveznika. Sve sam zavrsila za 10 min. Hvala!

  • 28-09-2021
metalika kacin
metalika kacin

Probao sam telefonom da rešim administrativni problem, pomalo skeptičan čitajući neke od recenzija. Na opšte iznenadjenje javila se jako ljubazna gdđ. Jovana, saslušala, ulozila trud i rekla da je poziv sasvim dovoljan, da nije potrebno da dolazim. ...a samo dan ranije imao sam grozno iskustvo sa bankom. U moj slučaju sve pohvale! Vladan Vučić

  • 25-06-2021
Трифко Ћоровић
Трифко Ћоровић

Имао сам проблем да добијем број, јер је очигледно велики притисак на људе који су запослени у Секретаријату јавних прихода, међутим, кад сам успотавио контакт, морам рећи, да не само да су детаљно ми објаснили проблем због кога сам звао и показали добру вољу да га реше на, за мене најповољнији начин, него су били изузетно љубазни. Све похвале, посебно за службеницу Јовану!

  • 19-03-2021
djiglo ga znone
djiglo ga znone

Zato nam i propada zemlja zbog ovakvih slepaca koji ne rade svoj posao.

  • 19-02-2021
Draga Nikolić
Draga Nikolić

Najgora moguća uprava koju sam u životu videla, zaključali se zbog korone navodno, zabranili ulaz, šetaju me 5 puta zbog gluposti, bagra birokratska!

  • 20-01-2021
Milion stars
Milion stars

Jedina osoba kojoj mozes da se obratis a da ti pomogne jeste portir, svi ostali zaposleni od saltera do sobe 108 (dedica neki) su toliko neprijatni, neljubazni, sa potrebom da vicu na stranke i da im se obracaju sa ne zanima me, i salju vas na druge saltere kako bi se i ostale kolege jos izvikale ma vas. Iskreno se nadam da ce ova losa iskustva i recenzije jednog dana pomoci da se ovako ponasanje svede na minimum.

  • 29-10-2020
Elektra Eclectic
Elektra Eclectic

Naoružajte se nadljudskim strpljenjem ako ste primorani da bilo šta obavite na ovoj adresi!!! Srećno!

  • 04-10-2020
Sandra T.
Sandra T.

Ubedljivo najgora PU od svih PU sa kojima sam imala potrebu da saradjujem!!! Totalno neprofesionalno osoblje, ne javljanje na veliki broj telefona koje imaju (apsolutno mora da se zove po ceo dan i ako imate srece da se neko javi, i obicno Vas upute na drugi broj, jer oni ne rade bas to sto Vama treba, pa onda tako nekoliko dana mozda i cela nedelja treba da se dobije informacija preko telefona), ne davanje tačnih i konkretnih informacija, davanje pograsnih informacija!!!!!!! Strašno, sve postaje agonija sa njima...... U vreme ovog stanja nije moguće završiti ništa na daljinu, .mail-om, telefonom, kako se preporucuje. Mora bar 3-4 puta da se ide i ako imate sreće zavrsicete, ako sluzbenice koje vode vas predmet nisu na godisnjem odmoru imacete srece iz 3-4 puta da zavrsite, ako mozete da izadjete sa posla jer Boze moj, samo njihovo 'radno'🤣 vreme je bitno, nase nije, setajte se kad i kako god se njima prohte.....jeziva ustanova, na moju veliku zalost mogu samo izraziti svoje veliko razocaranje povodom ove javne ustanove......Da li ih tuku, maltretiraju šefovi da su apsolutno svi nadrndani, jedva komunikativni, samo prebacuju lopticu sa jedne sluzbe na drugu, niko ne zna da uputi gde treba, UŽASSSSSSSSS........verujem da ni ove recenzije niko ne čita, ko bi trebao.......Da li neko završi odmah, iz prve sve što mu treba?????...naravno da nije preko nekog koga poznaju da radi tu pa se sve zavrsi telefonom....tugaaaaa

  • 10-08-2020
milomirradisavljevic
milomirradisavljevic

Koja je svrha telefona u poreskoj sluzbi ako se niko ne javlja na njih

  • 27-05-2020
Jelena Trajkovic-Stanojevic
Jelena Trajkovic-Stanojevic

Kako mogu da pogledam koliko imam porez za stan, i na kojoj email adresi da se obratim s obzirom da ne živim u Beogradu?

  • 26-05-2020
Branka Bjekic Bjelajac
Branka Bjekic Bjelajac

Ocena cista 0 Gizva jedan salter radi...sluzbenici traze nesto sto ne mogu argumentovano potvrditi zasto traze..samo na tv-u je sve elektronski u stvarnosti srednji vek

  • 18-06-2019
Milan
Milan

Da li pravna lica mogu imati uvid u upit stanja na računu poreske uprave kao što je slučaj sa fizičkim licima?

  • 30-12-2013
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!