Turistička agencija Lui Travel

Jurija Gagarina 12/A /lokal 7 
11073 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/6300‑417, 6300‑418

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Poštovani i cenjeni ljubitelji putovanja,

Kao i svake godine, turistička agencija „LUI TRAVEL“ vas vodi na letovanje u Grčku i Tursku. Osnovni cilj našeg poslovanja je Vaše zadovoljstvo. Osposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtev bilo da je u pitanju pojedinačno ili grupno putovanje. Najpovoljnije cene omogućile su nam i stavljanje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava. Najbolja potvrda svega navedenog ste upravo Vi, dugogodišnji korisnici naših usluga. Naša želja je da se i Vi, koji do sada niste imali priliku da putujete sa nama, uverite u kvalitet naše usluge:

  • Prevoz turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu;
  • Odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima;
  • Smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenta;
  • Povoljni uslovi plaćanja.

Našu ponudu možete pronaći u našim poslovnicama, ali i u mnogim drugim turističkim agencijama širom Srbije, sa kojima godinama unazad ostvarujemo uspešnu saradnju zasnovanu na kvalitetu pruženih usluga.

Preduzeće LUI TRAVEL d.o.o. je osnovano 1993. godine, sa sedištem u Beogradu, Ul. Stevana Filipovića br. 115a. Kao osnovnu delatnost ima prevoz putnika u drumskom saobraćaju. Vlasnik i osnivač preduzeća je gospodin Miodrag Stojiljković. U okviru preduzeća, od 08.03.2002., posluje i turistička agencija LUI TRAVEL koja poseduje licencu OTP 38/2016 Ministarstva trgovine, turizma i usluga za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu.

Turistička agencija je godinama unazad članica YUTA-e i uspešno se bavi organizacijom:

  • Letnjih i zimskih turističkih aranžmana;
  • Đačkih ekskurzija, kako u zemlji tako i u inostranstvu;
  • Jednodnevih i višednevnihizlet, vikend putovanja;
  • Kongresa u zemlji i inostranstvu.

Za ovo leto smo Vam pripremili: Paralija, Olympic Beach, Leptokariju, Stavros, Halkidiki, Kušadasi i ostrvo Evia. Svi navedeni aranžmani su rađeni u celokupnoj organzaciji LUI TRAVEL-a.

Preduzeće Lui travel d.o.o. raspolaže sa 19 autobusa visoke turističke klase koje koristi za sopstvene potrebe, a na osnovu zahteva pravnih i fizičkih lica vrši i iznajmljivanje istih. Istovremeno, naših 30 gradskih autobusa svakodnevno saobraća na redovnim dnevnim i noćnim linijama gradskog prevoza grada Beograda. Putujte sa Lui Travel-om i budite uvek:

ZA KILOMETAR ISPRED SVIH...

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost