Turistička agencija Club Paradiso

Jurija Gagarina 14/LJ 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/630‑4334

Zamišljeni smo i osnovani kao porodična firma, a na turističkom nebu naše zemlje uspešno poslujemo od, sada već davne, 2005. godine.

Ono što nas izdvaja od većine agencija je maksimalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. Jer, za razliku od većine, mi smo Grčku upoznali na licu mesta, kroz dugogodišnje iskustvo organizovanja letovanja.

Ljubazni predstavnici našeg tima su uz Vas od početka do završetka abecede usluga koje spadaju u spektar našeg poslovanja: letovanje, zimovanje, avio karte, putovanja u zemlji i inostranstvu, hotelske rezervacije i transferi, sajmovi, kongresi, seminari, izleti, đačke ekskurzije, rekreativna nastava...

Kao što smo već rekli, ono što nas izdvaja od većine agencija je maksimalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. S tim u vezi, čast nam je i veliko zadovoljstvo informisati Vas da smo dobitnici prestižnog priznanja "Šampion turizma" u izboru YU Travel Magazina (časopisa specijalizovanog za turizam), u godinama 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2016, 2017 i 2018 godine i to za:

  • odlične rezultate u organizaciji turističkih aranžmana i izuzetno visok kvalitet usluga
  • organizaciju i afirmaciju kulturnog stvaralaštva mladih
  • organizaciju i realizaciju ekskurzija i aranžmana na Halkidikiju.

Nadamo se da ćemo raznovrsnim programima dinamičnih sadržaja ispuniti Vaša očekivanja, pružajući jedinstven i prepoznatljiv kvalitet po popularnim cenama. Vaše ukazano poverenje i pružena ruka saradnje obavezaće još više tim TA Club Paradiso na putu ka novim uspesima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost