Terminus Lasta Banovo Brdo

Požeška 119 
11000 Beograd (Čukarica) 
T: 011/6544‑050

Kategorije

SP "Lasta" je lider u drumskom prevozu putnika u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi i jedan od vodećih brendova u našoj zemlji.

Osnovna delatnost Laste je drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz međunarodni, međugradski, prigradski, gradski, lokalni, vanlinijski i ugovoreni prevoz, a prateće delatnosti obavljaju se kroz pružanje usluga u turizmu, ugostiteljstvu, trgovini, protektiranju guma, remontu autobusa, servisnim i uslugama tehničkog pregleda.

SP Lasta je članica međunarodne organizacije autobuskih prevoznika - EUROLINES.

Postavljanjem visokih standarda u poslovanju i sledeći osnovne vrednosti koje se odnose na sigurnost prevoza, pouzdanost autobusa i kvalitet usluge, ostvarili smo poziciju značajnog i društveno odgovornog partnera.

Sa dugom tradicijom, iskusnim osobljem i našom flotom koja danas broji 900 autobusa, godišnje pređemo preko oko 80 miliona kilometara i prevezemo vise od 100 miliona putnika. Svest o socijalnoj odgovornosti kao i prosperitet u poslovanju pruža nam mogućnosti angažovanja u mnogim sportskim, kulturnim, umetničkim i humanitarnim aktivnostima koje su od značaja za celu društvenu zajednicu.

Naši planovi usmereni su na dalje širenje kapaciteta, nastavak angažovanja na poslovima vezanim za investiciono održavanje i povećavanje udobnosti i kvaliteta rada u svim segmentima, kao i primenu inovativnih tehnologija, u cilju stalnog poboljšanja kvaliteta usluga našim korisnicima i unapređenja odgovornosti prema svim učesnicima u saobraćaju.

AUTOBUSKE STANICE SP "LASTA"

Sistem autobuskih stanica SP Lasta pruža širok spektar usluga, zasnovan na uvođenju modernih tehnologija i visokih standarda poslovanja.

Usluge: Usluge izdavanja i dopune elektronskih kartica (Bus Plus i Bus Card), prodaja pojedinačnih karata, usluga informacija, ugostiteljske i trgovinske usluge.

TERMINUSI

Usluge: Dopuna elektronskih kartica, prodaja pojedinačnih karata, usluga pružanja informacija, ugostiteljske i trgovinske usluge.

Uvek idemo u susret zahtevima i potrebama naših prijatelja, korisnika i tržišta, uvek za radost novih putovanja…

Telefoni za informacije : 0800 334 334, 011 3348 555, 3348 556
Telefoni za rezervacije međunarodnih karata : 0900 334 334, booking@lasta.rs
Centrala : 011 3402 300 office@lasta.rs www.lasta.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu