Oprema za mobilne telefone Telepak

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Recenzije

Sanja Djordjevic
Sanja Djordjevic

Nažalost, izuzetno nepovoljno iskustvo pri kupovini Telepak robe. Prodat je proizvod sa felerom koji se, na moju zlu sreću nije raspao u radnji, već tek nakon što sam ga otpakovala kod kuće. Reklamacija nije uvažena , jer ne mogu dokazati da je proizvod kupljen u raspadnutom stanju. Ali, ako je prodavac spreman da se sramoti za 1300 dinara, onda nije toliko ni bitno. Međutim, pri reklamaciji u maloprodaji u Kragujevcu prodavačica je dobila histeričan napad, da li zato što nije umela da objasni protokol reklamacije ili joj je prosto bio loš dan, ne znam. Izgleda da bi Telepakovi poslodavci trebalo da uvedu psihičku proveru za svoje radnike, jer smatram da nijedan kupac nije dužan da, pored kupovine polovne ili felerične robe, još istrpi nervne napade nekompetentnih radnika. Jako ružno iskustvo koje pokazuje kako je čovek spreman da se zbog tako male stvari tako nisko spusti.

  • 09-12-2020
Slavica Djuric Pavlovic
Slavica Djuric Pavlovic

Da ima nula, dala bih nulu Telepaku .Vrlo neprofesionalni.Zalepili mi staklo od 1200 din u TC Mladenovac, posle 1 dan primetila sam vazduh izmedju ekrana i stakla...Reklamacija nije uvazena,mada je poslata slika gde se to jasno vidi i racun.Novo staklo nisu imali da zalepe, nivac odbili da plate. Moja reklamacija je br.31...pa vi dragi potencijalni kupci vidite da li je to kvalitet i pozdanost ili nesto drugo

  • 16-06-2020
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!