TeleGroup Beograd - Integrator informaciono-komunikacionih i energetskih sistema, mreža i softverskih aplikacija

Braće Kovač 62/A 
11050 Beograd (Voždovac) 
T: 011/333‑0205
F: 011/333‑0235
Kompanija TeleGroup je jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Pozicionirajući se kao pouzdan tehnološki partner mnogih značajnih preduzeća, državnih institucija i organizacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, TeleGroup nastavlja ekspanziju i na tržišta Bliskog istoka i Afrike.

TeleGroup se bavi kreiranjem i implementacijom ICT rešenja i softverskih aplikacija kao i integracijom telekomunikacione, IT, elektroenergetske i gasne infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, managed servise i outsourcing, cloud servise i upravljanje projektima.

Svoju ponudu TeleGroup zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača u oblasti ICT i energetske industrije kao i razvoju vlastitih rešenja, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku. Uspešno sarađujući sa velikim, srednjim i malim preduzećima, vladinim, javnim i finansijskim sektorom, kao i telekom operaterima i servis provajderima, TeleGroup je stekao zavidnu bazu klijenata koju čine najznačajnije kompanije i institucije u regionu.

TeleGroup danas na nivou grupe zapošljava preko 260 ljudi od čega je 60% visokoobrazovano, a preko 70% je mlađe od 35 godina. Reč je o projektno orijentisanom timu koji ima preko 600 stručnih sertifikata iz različitih tehnoloških oblasti.

TeleGroup uspešno sarađuje sa renomiranim svetskim proizvođačima kreirajući ekonomski opravdana tehnološka rešenja koja odgovaraju potrebama korisnika. Među najznačajnijim partnerima u oblasti objedinjenih komunikacija, kolaboracije, IT rešenja i energetike su: IBM, HP, Cisco, Microsoft, Motorola Solutions, Cambium Networks, EMC2, Check Point, Trend Micro, Blue Coat, F5, Mils electronic, Good, Juniper Networks, Symantec, Gemalto, Arris, Verimatrix, Vector, Allegro, Divitel, NanguTV, Polycom, Alcatel-Lucent, Mitel, Ericsson, Rohde & Schwarz, Axis, Nokia System Networks, Siemens, Bosch, Reichle & De-Massari i drugi.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost