Specijalistička ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Timeless beauty

5 1
1 recenzija
Miloja Đaka 46 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/630‑2040
M: 060/630‑2040

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Timeless Beauty je specijalizovana ordinacija za estetsku i rekonstruktivnu plastičnu hirurgiju. Ordinacija se bavi estetskom medicinom i plastičnom hirurgijom od nege lica i tela, do naj invazivnijih hiruško estetskih operacija. Od skora ordinacija poseduje savremeno opremljenu operacionu salu prema najnovijim standardima u oblasti esteske hirurgije.

U kabinetu profesora Đorđevića, van očija javnosti se možete konsultovati po pitanju svih intervencija iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, koje se izvode u operacionoj sali ordinacije i modereno opremljenoj bolnici u Igalu koja je takođe u vlasništvu profesora Đorđevića.

Tokom svoje duge, bogate i uspešne karijere profesor Đorđević svakodnevno obavlja najrazličitije zahvate sa polja plastične i rekonstruktivne hirurgije. U ordinaciji Timeless Beauty u Beogradu možete ulepšati i poboljšati svoj izgled najsavremenijim metodama sa polja plastične hirurgije. Široka lepeza usluga obuhvata različite tretmane od jednostavnh do najsloženijih. Najpopularniji su tretmani lica, mada je sve više zastupljena potreba za kompletnim sređivanjem tela, odnsono spoljašnjeg izgleda u čemu je profesor Đorđević neprikosnoven jer je iza njega bogato iskustvo sticano svuda po svetu od Amerike, preko Australije, Azije, biskog istoka pa sve do Evrope i naših krajeva. Osim u Beogradu Borko Đorđević redovno boravi u Dubajiu gde je izuzetno popularan i cenjen među establišmentom jednako kao i u SAD gde i danas važi za jednog od najpreciznijih holivudskih noževa. Nije slučajno poneo nadimak "Doktor lepote" koji su mu spontano dodelile holivudske zvezde kojima je nesebično svojim znanjem i umećem pomogao da što duže opstanu u svom poslu odolevajući savršenim izgledom svim izazovima koje filmska umetnost sa sobom nosi.

Zahvati plastične hirurgije lica obuhvataju korekcije kapaka, nosa, usana, ušiju, brade, jagodica, vrata i veoma popularno i cenjeno u svetu su tretmani sopstvenim matičnim ćelijama . Osim zahvata na licu u ordinaciji Timeless Beauty možete izvršiti i sve zahvate koji se odnose na grudi: podizanje, uvećanje, smanjenje, rekonstrukcija, rešavanje problema asimetrije, korekciju bradavica, ginekomastiju i problme tubularnih grudi. Izuetno visok nivo usluge profesor Đorđević sa svojim osobljem pruža i kada su u pitanju intervencije na telu gde spadaju abdominoplastika, transfer masti, uvećanje zadnjice, liposukcija, oblikovanje tela, korekcije ožiljaka i naravno hirurgija intimne regije gde je profesor Đorđević ubrojan među prva tri stručnjaka u svetu. Svakako možete obaviti zahvate na produženju, povećanju obima penisa, zatim reševanju problema erektilne diskfunkcije, kao i vaginoplastiku, himenoplastiku, labioplastiku.

Budite slobodni i zakažite svoj termin putem telefona, mejla kod sekretarice Milice Krstić. Aktivan call centar je na broju ‎‎+381606302040 od 0-24h. Ordinaciju možete kontaktirati i putem Vibera i Fejsbuka. Očekujemo Vaš poziv. I naravno nemojte smetnuti s uma da se lepota meri milimetrima: "Beauty is measured by millimeters."

Recenzije (1)

Specijalistička ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Timeless beauty
5
5
Igor Nobilo
Divna atmosfera i ljubazno osoblje.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost