• Soccer sportska kladionica

  Kneza Mihaila 95 
  34000 Kragujevac 
   

  Kategorije

  Sportske kladionice SOCCER posluju pri kompaniji Phuket d.o.o.nbsp;koja priređuje igre na sreću - klađenje i posebne igre na sreću na automatima.

  Broj od preko 800 zaposlenih u ovom trenutku i više od 160 uplatno-isplatnih mesta širom Srbije potvrda su višegodišnjeg uspešnog poslovanja.

  Ponuda SOCCER kladionica uključuje klađenje na više od pet stotina igara, kao i usluge Uživo klađenja na veliki broj fudbalskih utakmica nacionalnog šampionata i mečeva u zemljama širom Evrope i sveta. Osim fudbala u ponudi su i košarka, tenis, kao i mnogi drugi sportovi. Uvek atraktivno klađenje na brojeve omogućava igru na Grčkom kinu i "Lucky six"-u.

  Posebna pažnja posvećuje se industriji slot klub zabave. U SOCCER poslovnicama zastupljeni su slot automati za igre na sreću najnovije generacije kao i elektronski ruleti koji zadovoljavljaju potrebe klijenta u oblasti igara na sreću. Naša kompanija u ponudi ima više desetina različitih tipova automata, koji su raspoređeni na svim našim lokacijama kao i elektronske rulete renomiranih proizvođača. Pored potencijalnih dobitaka na automatima i ruletima, igrači imaju zagarantovani dobitak kroz JACKPOT nagrade.

  Visoki profesionalizam SOCCER ispoljava priređivanjem igara na sreću i elektronskim putem na sajtu za internet klađenje.

  Za ljubitelje brze igre tu je i Uživo klađenje sa bogatom ponudom igara na veliki broj mečeva.

  Za sve prave poznavaoce sporta, koji su željni nadmetanja i dokazivanja tu je i Fantasynova. Jedino mesto gde možete igrati dnevne fantasy sportove.

  Iz svog doma ili telefona korisnicima je dostupan i Online casino sa više od 300 slot igara, video pokera ili igara na stolovima.

  U SOCCER-u svakodnevno radimo na sistemu koji nagrađuje naše korisnike kroz mnogobrojne promotivne aktivnosti među kojima su Cash Back, Bonusi, nagradne igre...

  Uspešnom kompanijom nas čini korektan odnos sa klijentima, uz mnogo uzajamnog poštovanja, obezbeđivanje kvalitetnih uslova rada za zaposlene, odgovorno priređivanje fer i poštenih igra na sreću, usmerenje na podizanje standarda poslovanja kao i promovisanje kvaliteta i usluga.

  Kao odgovorni priređivač igara na sreću, nastojimo da proširimo svest društva i naših klijenata da su igre na sreću, sa svim mogućnostima dobitaka, namenjene isključivo punoletnim osobama.

  U zdravoj konkurenciji srpskog tržišta u ovoj oblasti, naša kompanija u ovom momentu ostvaruje odlične poslovne rezultate. Menadžment kladionice SOCCER duboko je uveren da je investiranje u naše celokupno društvo zapravo investiranje u kvalitetnu sadašnjost, a posebno u perspektivnu budućnost života u Srbiji!

  NAJŠIRA PONUDA, NAJBOLJE KVOTE - IGRA BEZ USLOVA!

  Posetite neku od naših poslovnica širom Srbije i uverite se i sami u to.

  Kladimo se da će Vam se svideti!

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost