• Servis računara i laptopova Laptop Servis

  Lomina 5 /2 
  11000 Beograd (Savski Venac) 
  T: 011/4125‑355

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  10:00-17:00
  Utorak Tu
  10:00-17:00
  Sreda We
  10:00-17:00
  Četvrtak Th
  10:00-17:00
  Petak Fr
  10:00-17:00
  Subota Sa
  10:00-15:00
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Laptop servis obavlja brze i kvalitetne popravke laptopova sa garancijom u trajanju od godinu dana na sve popravke!

  U toku više od 14 godina stekli smo veliko iskustvo i ugled kao prvi i najbolji laptop servis u Beogradu. Naš tim predstavlja spoj znanja, tehnike i tradicije uz veliko iskustvo u elektronici.

  U našem servisu vršimo besplatnu dijagnostiku kvara za sve modele HP, Lenovo, Samsung, Dell, Apple, Acer, Asus, Toshiba, Compaq, IBM, Medison, Siemens, Fujitsu i Microsoft laptopova. Dijagnostika traje 1h od momenta kada donesete svoj laptop kod nas. Obavljaju je visokokvalifikovani tehničari sa velikim iskustvom u popravci. Dijagnostika je temeljna i precizna, a obavljamo je najsavremenijim dijagnostičkim aparatima i elektronskim instrumentima.

  Od ove godine unapredili smo tehničku podršku 24h dnevno. Ukoliko imate bilo kakav problem ili pitanje nemojte se ustručavati da nas pozovete za pomoć. Naši laptop tehničari rešavaju sve softverske i hardverske probleme. Tu smo da Vam pomognemo ako:

  • Ne možete da se konektujete na internet.
  • Na laptopu nema zvuka.
  • Laptop se pali, ali nema sliku na ekranu.
  • Laptop se pali, ali pišti nekoliko puta.
  • Na laptopu se pojavi plavi ekran, ugasi se ili restartuje.

  Pored unapređene tehničke službe, unapredili smo i hitnu službu koja radi 24h dnevno. Ukoliko se Vaš laptop pokvari u toku noći, a potrebna Vam je trenutna popravka, pozovite našu hitnu službu. Naši tehničari će doći po računar i odmah započeti popravku. Ukoliko ne postoji mogućnost brze popravke dobićete zamenski laptop koji možete koristiti u međuvremenu.

  Naša servisna terenska služba je potpuno besplatna na teritoriji Beograda i uključuje dolazak, preuzimanje, dijagnostiku i vraćanje laptopa, nezavisno od toga da li ga treba popraviti ili ne. Potrebno je samo da pozovete naše tehničare za podršku i zakažete dolazak terenske službe. Serviser će doći u roku od jednog sata, preuzeti uređaj i ostaviti Vam prijemnicu. Ukoliko se ne složite sa našom dijagnostikom i cenom popravke, laptop će biti vraćen na Vašu adresu.

  Na svaku izvršenu popravku dajemo garanciju u trajanju od godinu dana. Uz naš iCloud online nalog nije Vam potreban račun kako biste iskoristili garanciju. Uz pomoć naše online tehničke podrške možete pratiti kompletan tok popravke Vašeg računara, od momenta prijema na servis do trenutka kada je servis završen. Ukoliko ste popravljali laptop kod nas, a nemate nijedan dokument o tome, logovanjem na nalog imaćete uvid u sve popravke i dokumentaciju o Vašem kompjuteru.

  Dođite u najbolji laptop servis u Beogradu ili nas kontaktirajte u bilo koje vreme, 24h dnevno.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost