Selidbe Novi Sad

5 2
2 recenzije
Vojvođanskih brigada 22 
21000 Novi Sad 
M: 066/9290‑111

Radno vreme

Ponedeljak Mo
00:00-24:00
Utorak Tu
00:00-24:00
Sreda We
00:00-24:00
Četvrtak Th
00:00-24:00
Petak Fr
00:00-24:00
Subota Sa
00:00-24:00
Nedelja Su
00:00-24:00

Kategorije

Ukoliko tražite lokalnu firmu iz Novog Sada koja treba da transportuje vaše stvari na pravom ste mestu. Naša firma se bavi selidbama već preko 10 godina. Svojim velikim iskustvom i zalaganjem u ovom poslu postali smo lideri kako u Novom Sadu tako i van njega.

Naša agencija za selidbe ima sedište u Beogradu, ali selidbe za Novi Sad nisu nešto što je za nas strani pojam. Selidbe za Novi Sad su nešto sto mi obavljamo veoma često. Specijalizovali smo se za selidbe u sve gradove Srbije, pa su tako i selidbe za Novi Sad logičan sled događanja.

Naša agencija za selidbe raspolaže velikim voznim parkom koji uključuje i kombi vozila, kamione srednjih veličina, kao i kamione za prevoz teških tereta. Kakva god vrsta selidbe za Novi Sad da Vam je potrebna, tu smo da Vam izađemo u susret.

Selidbe za Novi Sad i druge gradove Srbije jesu komplikovan zadatak zbog dužine trajanja puta, ali mi smo u ovom poslu već veoma dugo, sa dokazanim iskusvom i garantujemo Vam bezbednost Vaših stvari.

Smatramo sebe najprofesionalnijom agencijom za selidbe i više smo nego dorasli svakom izazovu koji stavite pred nas, što govore stotine zadovoljnih klijentata koji sarađuju sa nama kada su selidbe za Novi Sad u pitanju. Naši zaposleni rade sa nama i uz nas već dugi niz godina i imaju enormno iskustvo u selidbama i prevozu teških tereta. Svim selidbama pristupaju sa puno pažnje i profesionalizma i garantujemo Vam da ćete biti prezadovoljni ukoliko selidbu za Novi Sad prepustite nama. Upravo zbog velikog iskustva koje smo stekli obavljajući najrazličitije selidbe, danas smo u stanju da odgovorimo na najkomplikovanije zahteve sa Vaše strane.

Recenzije (2)

Selidbe Novi Sad
5
5
Drasko
Agencija koja svoj posao radi jako profesionalno i povoljno.
Selidbe Novi Sad
5
5
Nebojsas
Sve pohvale za ovu agenciju, bas su brzi i efikasni!

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost