Restoran Varoš kapija

Carice Milice 12/A 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/328-7810
M: 063/818-6581

Radno vreme

Pon Mo Otvoreno
09:00-23:00
Uto Tu
09:00-23:00
Sre We
09:00-23:00
Čet Th
09:00-23:00
Pet Fr
09:00-23:00
Sub Sa
09:00-23:00
Ned Su
ne radi
Restoran datira još od 1920. godine pod imenom Kosmaj. Posle II Svetskog rata, ’50 godina dobija ime Topličin Venac, po tada istoimenoj ulici. Sa bogatom tradicijom, preko 90 godina, menjao je ime, ali je očuvao duh starog Beograda. Renoviranjem 2005. godine dobija sofisticirani spoj restoranske elegancije i boemske atmosfere, što ga čini prigodnim kako za svakodnevne prilike, tako i za poslovne i privatne svečanosti.

Restoran Varoš kapija je proširio svoju ponudu na catering, uslugu dostave i hrane za poneti.

Varoš kapija raspolaže sa kapacitetom od 60 do 70 sedećih mesta. Podeljena na dva nivoa. Donji deo restorana preovladava ležernijom kafanskom atmosferom, dok je gornji deo restorana većim delom galerija izdeljena u tri podceline modernijeg enterijera. Prirodni materijali preovlađuju restoranom, tako da ćete se osetiti kao kod kuće.

To je ono čemu mi težimo. Usluga, atmosfera i ukusna hrana je ono čim mi možemo da se pohvalimo. Naravno, da bi bilo sve potpuno, tu je i muzika uživo.

Četvrtkom, petkom i subotom u periodu od 19-23 h možete uživati u starogradskoj/evergreen muzici.

Mi smo restoran koji je uvek spreman da izađe u susret Vašim očekivanjima, česti smo domaćin raznim kompanijama koje kod nas organizuju svoja korporativna dešavanja.

Ako niste za velike svadbe, a želite to da ovekovečite, pomoći ćemo Vam da svoj svadbeni dan proslavite na svoj način u našem restoranu punom tradicije.

Ako nemate baš mnogo vremena, i za Vas imamo rešenje u vidu specijalnog brzog menija.

Naravno, ako zelite da pojedete ,,kašikom“ naša „kapija“ je uvek otvorena...

Ukoliko želite da Vaše inostrane prijatelje obradujete izuzetnom domaćom kuhinjom i širokim asortimanom domaćih vina, bićete prezadovoljni našom ponudom.

Ako proslavljate rođendan ili slavu uz našu predusretljivost učinićete to na jednostavan, a nezaboravan način.

Stići do restorana Varoš kapija je veoma lako. Nalazimo se u strogom centru Beograda, tik uz Zeleni venac i u neposrednoj blizini uluce Knez Mihajlove i Trga republike. Ako dolazite kolima, javna garaža Obilićev venac je na samo par koraka od nas.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu