• Restoran Monument

  Bulevar Mihajla Pupina 4 /lokal 1.56 
  11070 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 011/285‑4414

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  10:00-22:00
  Utorak Tu
  10:00-22:00
  Sreda We
  10:00-22:00
  Četvrtak Th
  10:00-22:00
  Petak Fr
  10:00-22:00
  Subota Sa
  10:00-22:00
  Nedelja Su
  10:00-22:00

  Restorani Monument predstavljaju brend koji je ljubiteljima dobre hrane poznat već više od 20 godina. Na četiri atraktivne lokacije u Beogradu očekuju Vas vrhunski spremljeni specijaliteti, najkvalitetnija pića i ljubazno, uvek nasmejano osoblje, spremno da Vaš ugođaj učini potpunim. Naši restorani nalaze se u TC Ušće, TC Delta City, TC Big Fashion, TC Ada Mall i u ulici Admirala Geprata.

  Ime Monument poteklo je od istorijskog spomenika Milošev amam - turskog kupatila izgrađenog u okviru dvora kneza Miloša Obrenovića. Koncept naših restorana zasniva se na autentičnom jelovniku, kvalitetnoj i brzoj usluzi i uvek dobroj atmosferi i zabavi. U naš brend uloženo je dvadesetogodišnje iskustvo, stečeno kroz širok spektar ugostiteljskih delatnosti.

  Svi Monument restorani sastoje se od tri celine: restoranskog, vinskog i kafe-poslastičarskog dela. Restoranski deo baziran je na izvornoj mediteranskoj kuhinji. U svom radu koristimo isključivo prirodne namirnice i začine, a njihovom brzom termičkom obradom dobijamo jela sa visokim sastavom vitamina i minerala. Iz naše ponude izdvajamo širok izbor salata, koje po energetskoj vrednosti i atraktivnoj recepturi predstavljaju idealan obrok. Pored salata, tu su i homemade pizze i paste, a od skoro i domaća kuvana jela, kao i jela ispod sača. U vinskom delu restorana očekuje Vas veliki izbor crvenih i belih vina, kao i penušava i desertna vina. Još jedna specifičnost naše ponude jesu sveže ceđeni sokovi od raznovrsnog voća i povrća, kao i voćni tanjir, odnosno kombinacija voća i meda, sladoleda ili čokolade. Svi naši kolači napravljeni su po originalnim recepturama i od svežih, pažljivo biranih sastojaka.

  Smatramo da ključ uspeha restorana Monument leži u našem iskustvu i znanju, pažljivo biranom jelovniku, ali i vrhunski obučenom osoblju, kao i preporukama gostiju i našem stalnom radu na održavanju i unapređivanju kvaliteta. Mi smo u pripremi hrane pronašli smisao života, a zadovoljni gosti čine naš najveći uspeh i izazov.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost