Restoran Kumbara

Bulevar patrijarha Germana 36 
11222 Beograd (Pinosava) 
T: 011/3906-877, 3908-343
F: 011/3908-608

Radno vreme

Pon Mo
09:00-23:00
Uto Tu
09:00-23:00
Sre We
09:00-23:00
Čet Th
09:00-23:00
Pet Fr Zatvoreno
09:00-23:00
Sub Sa
09:00-23:00
Ned Su
09:00-23:00
Smešten na samom vrhu Beograda, u podnožju Avale, restoran Kumbara pruža jedinstveni ugođaj svojim posetiocima. Tradicija ovog restorana se sastoji u širokoj ponudi nacionalnih jela sa prizvukom juga Srbije, kao i mnogih specijaliteta savremene kuhinje, što čini našu ponudu jedinstvenom.

Kumbara - gde se dobro jede!

Naša strast se sastoji u tome da vam pružimo jedinstveno iskustvo kroz naše recepture, koje se godinama čuvaju i dopunjuju do savršenstva.
Filozofija našeg poslovanja nas izdvaja od drugih, a naš stil je zaslužan za sve pohvale koje dobijamo.

Naše sjajno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Kumbara može da ponudi.

Kumbara ketering je poseban segment poslovanja restorana koji ove godine slavi dve godine poslovanja u kojima je uspeo da se pozicionira kao najuspešniji parti i biznis ketering u gradu.

Naša ideja je da ljudima pružimo uživanje u hrani i u isto vreme im omogućimo više vremena za sebe, svoje prijatelje, poslovne partnere. Želimo da unapredimo način i kvalitet života ljudi, kroz vrhunski kvalitet hrane koju pripremamo i profesionalnu uslugu koja posvećuje pažnju svakom detalju.

Naši specijaliteti su idealni za sve vidove proslava, promocija i slavlja. Svojim originalnim izgledom i ukusom ostavljaju nezaboravan utisak na vaše goste.

Bez obzira na to da li ćete dan započeti doručkom kod nas, svratiti na ručak ili možda romantičnu večeru, naši kuvari su uvek spremni da Vas iznenade i obraduju.

Kumbara je restoran sa četiri zvezdice i posluje po HACCP standardu (međunarodno zasnovan sistem kontrole procesa proizvodnje i distribucije hrane i prehrambenih proizvoda), što dodatno garantuje dobar kvalitet hrane iz našeg restorana.

O kvalitetu Kumbarine hrane govori i čuvena priča Mileta kuvara, koji je dugo radio kao glavni kuvar, i za koga je Tito više puta slao svoj privatni avion kako bi Mile odneo paket mlevenog mesa na Brione, gde je za Tita lično spremao razne specijalitete.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2017 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu