Restoran Chez Nik

Bulevar Zorana Đinđića 48/A 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/3131‑331

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-24:00
Utorak Tu
08:00-24:00
Sreda We
08:00-24:00
Četvrtak Th
08:00-24:00
Petak Fr
08:00-01:00
Subota Sa
08:00-01:00
Nedelja Su
08:00-24:00

Restoran Chez Nik je mesto u kome se susreću tradicija i trendovi. Nalazimo se na Novom Beogradu između Sava centra i Arene, okruženi velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Restoran ima četiri odvojena segmenta, café, restoran, galeriju i izdvojeni prostor ( Private Lounge) koji zajedno čine prostor u kome svako može naći kutak za sebe. U ponudi imamo veliki izbor kafa koje možete piti kod nas ili poneti, sokova, piva, vina i koktela. Jelovnik je deo ponude na koji smo posebno ponosni. Naš tim, predvođen šefom kuhinje je na originalan način spojio duh tradicije i modernih trendova. Kvalitet hrane i servisa su naš zaštitini znak

Našu ponudu takođe čini sjajna ponuda sladoleda koji se spremaju po originalnim italijanskim recepturama. Sladoled možete kupiti tokom cele godine. Za taj deo naše ponude zadužena je naša posebna poslovna jedinica Chez Nik Glace.

U café-u možete započeti svoj radni dan sa kvalietnom kafom uz veliki izbor jela za doručak, pročitati dnevnu štampu ili uraditi neki deo posla. Ručak ili večeru bilo poslovnu ili privatnu, u restoranu ili na galeriji, možete rezervisati putem telefona ili web stranice.

Takođe, kod nas možete rezervisati mesto i sa prijateljima gledati prenose sportskih događaja, organizovati mini seminare i radionice. Jednom rečju, restoran Chez Nik je mesto za sve koji žele sebi da priušte prijatne trenutke druženja i zabave.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu