ProTeam - transport i logistika

Arhimedova 11 
11272 Beograd (Dobanovci) 
T: 011/3029‑304, 3029‑305

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-16:00
Utorak Tu
08:00-16:00
Sreda We
08:00-16:00
Četvrtak Th
08:00-16:00
Petak Fr
08:00-16:00
Subota Sa
08:00-12:00
Nedelja Su
ne radi

ProTeam nudi logističke usluge i podršku kroz optimizaciju lanca isporuke, uz primenu utvrđenih standarda i savremenih IT rešenja, čime obezbeđujemo siguran i ekonomičan nastup na tržištu svojim klijentima.

Naši stručnjaci analiziraju poslovanje svakog klijenta pojedinačno i preciznim planiranjem razvijaju najpovoljnija rešenja, koja omogućuju praćenje toka kretanja robe od nabavke, preko transporta i skladištenja, do distribucije krajnjem korisniku.

Organizacija transporta, praćena je ponudom niza usluga iz domena poslovanja, koje se odnose na carinsko posredovanje, kao i druge radnje u okviru transporta: lokalnu dopremu i otpremu, pakovanje, asignaciju, konsalting i osiguranje robe.

ProTeam nudi usluge organizacije otpreme malih pošiljaka, na teritoriji cele Evrope, koristeći sopstvene kapacitete, kao i partnere sa kojima neguje višegodišnju saradnju. Partner smo nemačke kompanije Dachser, evropskog lidera u domenu zbirne otpreme, logističkog provajdera koji poseduje najveću mrežu zbirnog transporta u Evropi, putem koje se godišnje otpremi 70 miliona zbirnih pošiljaka.

Višedecenijsko partnerstvo sa turskom kompanijom Karakuš, garant je da će vaše pošiljke za i iz Turske biti dopremljene u dogovorenom roku, pod najpovoljnijim uslovima. Uz pomoć partnerskih kompanija iz susednih zemalja pokrivamo teritoriju Balkana i ex YU.

Raspolažemo odgovarajućim certifikatima i licencama - garancija kvaliteta naših usluga:
ADR, IRU, IATA, FIATA

SA NAMA SU KILOMETRI KRAĆI!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost