• Proizvodnja nameštaja Atlas

  Javorska bb 
  31205 Sevojno 
  T: 031/533‑555

  Kompanija Atlas d.o.o. sa ponosom ističe da već preko dvadeset godina uspešno posluje. Za to vreme je svojim predanim i marljivim radom izgradila ime i brend koji je postao prepoznatljiv i koji se poštuje. Postali smo poželjan partner svima koji traže kvalitet, eleganciju i jedinstvenost.

  Naša ponuda nameštaja je nešto na šta smo posebno ponosni i konstantno radimo na unapređenju i poboljšanju te ponude. Takođe, kod nas možete naći i usluge adaptacije i dizajna enterijera.

  Nameštaj o kome se priča

  Atlas Nameštaj je podigao visoko lestvicu kada se govori o kvalitetu, modernom dizajnu i estetskoj vrednosti nameštaja koji nudimo i od tih visokih standarda ne odstupamo. Naši partneri su poznati domaći i evropski dizajneri, čija rešenja su jednistvena, a uz odabir posebnih materijala, štofova i kože garantuju najveći mogući kvalitet. Naravno, tu moramo spomenuti i vešte ruke naših majstora koji u svaki proizvod unose posebnu strast, a to se i vidi na našim proizvodima.

  Danas savremeni kupac ima visoke standarde koje ne može svako zadovoljiti. On traži kvalitet, unikatnost, funkcionalnost i udobnost. Naš nameštaj nudi baš to, i zato se izdvajamo od drugih.

  U bogatoj ponudi se nalaze ugaone garniture, zatim trosedi, dvosedi, sofe i fotelje koje će se savršeno uklopiti u vaš dom. Tu je i veliki izbor stolica, stolova, kao i klub stolova, kuhinja i programa za dnevni boravak.

  Posebno smo ponosni na projektni biro naše kompanije, koji se bavi projektovanjem enterijera i nameštaja, bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru. Naš tim čine inženjeri prerade drveta, zatim mašinstva i arhitekture, i oni su garancija da ćemo naći najbolje moguće rešenje za vas i vaš prostor.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost