Predškolska ustanova Pametnica Diplomat

Beogradskog bataljona 123 
11000 Beograd (Čukarica) 
T: 011/357-2221
M: 062/806-2280

Radno vreme

Pon Mo
07:00-19:00
Uto Tu
07:00-19:00
Sre We
07:00-19:00
Čet Th
07:00-19:00
Pet Fr
07:00-19:00
Sub Sa Zatvoreno
ne radi
Ned Su
ne radi
Lokacija:
  • Objekat smešten u predivnom delu Banovog Brda u ekskluzivnom Diplomatskom naselju. Prostran objekat (P 350 m2) smešten između bazena Košutnjak i prostrane šume. Prilaz iz ulica Blagoja Parovića i Beogradskog bataljona.
Karakteristike:
  • 9 ari sopstveno kultivisanog i bezbednog dvorišta. Arhitektonski zanimljivo rešen enterijer sa većim brojem radnih soba (5) tako da svaka ima bezbednu prostranu terasu za igru, odmor i uživanje. U sklopu objekta nalazi se prostran zajednički multifunkcionalni prostor za dnevna i zajednička događanja sa dečjim salonom i bibliotekom (stručnom i dečijom).
  • sopstveno savremeno opremljena kuhinja
  • propratne sanitarno-tehničke i službene prostorije
  • objekat je pod video i monitoring nadzorom.
U ovom objektu su smešteni mališani stariji od tri godine koji po specijalizovanom programu i metodologiji Oxford kroz svakodnevne aktivnosti, muziku, glumu, igru, crtanje, internu komunikaciju usvajaju engleski jezik.

Ovako situaciono učenje stranog jezika je deci lako, zanimljivo, spontano. Zato ga usvajaju bez otpora i teškoća, brzo!

Stručni tim

Stručne, kreativne, mlade, lepe vaspitačice koje realizuju sadržaje na maternjem jeziku. Sa njima u grupi su učiteljice engleskog jezika koje svaku komunikaciju sa decom i osobljem imaju na engleskom jeziku.

Da bi porasli u Pametnicu pravu moramo i ostalim značajnim karikama posvetiti značajnu pažnju. Ishrana se priprema u sopstvenoj kuhinji. Planira je i balansira nutricionista vodeći računa da bude uravnotežena, sezonska. Kvalitetan izbor svežih namirnica po svim zahtevima pripreme zdravih obroka.

Preventivni zdravstveni nadzor jednom nedeljno vrši doktor pedijatar - pulmolog. Godišnje se obavljaju sistematski pregledi ortopedski i stomatološki.

Kako bi lepeza odrastanja bila što bogatija prožimaju se tu ne samo jezici, nego i muzika zapada i istoka, igra, pokret, sport. Sklapaju se druženja i prijateljstva što će grajati ceo život. Postoji mogućnost prevoza "od vrata do vrata".

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2016 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu