Predškolska ustanova Kreativna kockica

Mira Popare 90 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 064/1594‑511, 061/3222‑225

Radno vreme

Ponedeljak Mo
06:00-18:00
Utorak Tu
06:00-18:00
Sreda We
06:00-18:00
Četvrtak Th
06:00-18:00
Petak Fr
06:00-18:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Predškolska ustanova Kreativna kockica nalazi se u prostranim, uređenim objektima na Banovom brdu i Vidikovcu, izolovanim od gradske gužve i saobraćaja i prilagođenim potrebama dece predškolskog uzrasta.

Naša želja i zadatak jesu da Vaše dete ima srećno detinjstvo, ispunjeno smehom, učenjem kroz igru i druženje sa vršnjacima. Želimo da svako dete ima mogućnost da ispolji sopstveni talenat i razvije kreativnost, stičući svakodnevno nova znanja i sposobnosti.

Osoblje vrtića čine profesionalni i iskusni vaspitači i stručni saradnici, posvećeni svom poslu i pažljivom planiranju sadržajnog i kvalitetnog vaspitno-obrazovnog programa. Rad u vrtiću odvija se u malim grupama, što vaspitačima pruža mogućnost da razviju individualan pristup svakom detetu i posvete dovoljno pažnje njegovim potrebama, željama i interesovanjima.

Vrtić je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U toku cele godine vršimo upis dece uz subvencije grada Beograda, a ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, pozivamo Vas da nas pozovete i zakažete razgovor na kome ćemo Vam detaljno izneti sve uslove i specifičnosti rada naše ustanove.

Kreativna kockica otvorena je za sva Vaša pitanja, sugestije i predloge. Rado ćemo saslušati svaku kritiku i primedbu, jer smatramo to vrednim načinom da se stalno usavršavamo i aktivno sarađujemo sa Vama u cilju srećnog i zdravog odrastanja naših mališana.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost