Planet House - bela tehnika i kućni aparati

  • (16 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Adresa

Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Zoran Djokic
Zoran Djokic

Купио Елин веш машину, производ добар, али сервис оцена нула. Тешки преваранти, четири месеца се гањам са њима, а сада им сви бројеви искључени. Не купујте Елин.

  • 15-12-2020
Miloš Tina
Miloš Tina

Ocena NULA, prevaranti uzeli mi sporet na reklamaciju i vise nikad nisam video ni sporet ni servisera njihovog MILERA!!!!

  • 05-08-2020
Mirjana Colic
Mirjana Colic

Лошију услугу сигурно не можете добити него што је ова.Оцена нула.

  • 15-06-2020
Kupujem Prodajem
Kupujem Prodajem

Da li postoje ugljeni filteri za elin aspirator sa dva motora?

  • 02-04-2020
Milovan Ilić
Milovan Ilić

NE KUPUJTE NISTA OD ELINA.UVOZI IH PLANET HAUS ..KUPIO SAM TV ELIN SMART.U WINWINU.TV JE SLJAKO NEKO VREME I PRESTAO SA RDDOM.ODNESEN JE U WINWIN I PROSLEDJEN U SERVIS.POSLE DVADESET DANA JE VRACEN I RECENO JE DA SE ODBIJA I DA JE TV OTVARAN.TV JE KUPLJEN SA KABLOVIMA KOJI VIRE SA ZADNJE STRANE OKO PRIKLJUCKA ZA INTERNET I TO JE NAVEDENO OD STRANE PRODAVCA.WINWINA.KADA SMO ZVALI PLANET HAUS DA NAM OBIJASNE ZASTO SMO ODBIJENI NIJOVI SLUZBENICI SU OSIM DRSKOSTI REKLI DA SMO TREBALI DA OTVORIMO IZVADIMO TV IZ KUTIJE DA PROBAMO KAKO RADI I DA GA PREGLEDAMO U RADNJI .A NE DA NOSIMO KUCI I CEKAMO DA SE POKVARI.AKO BUDETE NEDAJ BOZE KUPOVALI STA OD OVOG UVOZNIKA I OD OVE MARKE OBAVEZNO POVEDITE MAJSTORA SA SOBOM DA COVEK SVE ISPROVERAVA NA LICU MESTA.BILO TO TV SPORET VESMASINA ILI STA VEC..MOJ SAVET OBILAZITE U SIROKOM LUKU SVE STO UVOZI PLANET HAUS...DRSKI NELJUBAZNI I GLEDAJU NA SVE NACINE DA IZBEGNU GARANCIJU....MOJA OCENA JE NULA ..NE NULA VEC G...O

  • 11-12-2019
Jelena Grujic
Jelena Grujic

Uzasan kvalitet Elin ves masine, pocela sa kvarovima nakon godinu dana upotrebe. Nemam dovoljno ruznih reci za njih, uzeli su mi previse zivaca i energije. Sram vas bilo za robu koju prodajete.

  • 07-09-2019
Branimir Lazic
Branimir Lazic

Proizvod dobar. Loša servisna politika. Na svaki način gledaju da izbegnu popravku uređaja u garantnom roku.

  • 30-07-2019
Dejan Ducati
Dejan Ducati

Serviser Marko mi je objasnio kako da resim problem kod starog Elin uredjaja, svi na telefonu su bili ljubazni i prebacili me do servisa

  • 23-07-2019
Предраг Гојковић
Предраг Гојковић

У фебруару ми је ``црко`` грејач воде на веш машини ЕЛИН. У овлашћеним сервисима су рекли да увозник гаранцију на грејач признаје само 2 године иако то у уговору нигде не пише.Нећу више куповати робу коју увозите,јер сте преваранти. п.с Не бих вам дао ни једну звездицу,али мања оцена не постоји. Предраг. Ниш

  • 11-03-2019
d d
d d

.. ne kupovati! nije za preporuku! zaobići u širokom luku! loša usluga!

  • 12-02-2019
Marijeta Ćirjaković Ex Pantić
Marijeta Ćirjaković Ex Pantić

Pre mesec dana sam prijavila da mi na el.šporetu ne radi donji grejač. Bio je majstor i ustanovio kvar. I od tada ništa, šporet(EF600w ravna ploča). pod garancijom je. Stižu praznici a moj šporet ne mogu da koristim. Molim Vas da mi kažete koliko se čeka na grejač. Ja sam iz Novog Sada.

  • 19-12-2018
Marija Stanic BG
Marija Stanic BG

Za 5 godina korišćenja veš mašine imala sam jednom problem, ovlašćeni servis iz Beograda rešio u roku do 3 dana. Majstori za svaku pohvalu. Takodje sam jako zadovoljna samom veš mašinpm.

  • 25-10-2018
Marijana Nikolic-1606
Marijana Nikolic-1606

Postovani, ja vec duze vreme koristim Elin aparate ( sudomasinu i aspirator) i iskreno prezadovoljna sam. Savrsen odnos cene i kavliteta. Nisam imala reklamacije... jedina komunikacija sa servisom je kupovina filtera za aspirator koji su uvek imali na lageru.

  • 25-10-2018
Bogdan Andrejevic
Bogdan Andrejevic

Najgori servis koji postoji, meni su uzeli masinu posle 10 dana i vratili je neipravnu posle 25dana, katastrofa, kako jedan brend moze sebi ovo da dozvoli. Samo kvarovi, NIKAKO NE KUPUJTE ELIN!!!

  • 09-09-2018
Ljubica Gruicic
Ljubica Gruicic

Postovani, vec drugi put u roku od godinu dana imamo kvar na ves masini vaseg proizvodjaca, a naglasila bih da je masina stara godinu dana. Prvi put, posle mesec dana koriscenja, motor je bio u kvaru, na popravku smo cekali skoro tri nedelje, sada je kvar vezan za elektroniku, i opet ista prica, treca nedelja kako cekamo ovlascenog servisera, koji naime ceka da mu se posalje deo iz veseg predstavnistva. Krajnje nekorektno, s obzirom na to da je ves masina pod garancijom. Neazurnost i neprofesionalizam, dva puta za godinu dana. Da li nam mozete nekako pomoci i uputi nas kome da se obratimo radi resavanja ovog problema?

  • 11-07-2018
Zeljko Velickovic
Zeljko Velickovic

Oni uvoze i servisiraju uredjaje. Kada prijavite servis dodju posle 20 dana. IZBEGAVAJTE njihove proizvode. Neprofesionalnost.

  • 12-03-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!