Moscow auto

Južnomoravske brigade 6 
11000 Beograd (Voždovac) 
T: 011/2838‑333, 347‑8895
M: 066/8000‑008

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Moscow auto se uspešno bavi uvozom i prodajom polovnih automobila od 2000 godine.Uglavnom se radi o vozilima koja su kupljena od lizing kuća u inostranstvu, te za sva vozila posedujemo servisnu istoriju, a samim tim smo u mogućnosti da dajemo garanciju za legalnost, ispravnost i pređenu kolometražu vozila. S obzirom da imamo ogromno iskustvo i dobru reputaciju na tržištu logično je bilo da otvorimo Tehnički pregled i servis za popravku vozila, kako bi kupcima na licu mesta registrovali i uradili servis za kupljeno vozilo.

Tehnički pregled Moscow se nalazi odmah pored Sup-a Ljermontova, te je samim tim pogodan lokacijski za one koji za svoju registraciju moraju da idu u SUP (prva registracija, vozila na lizing, preduzetnici....). Ono što treba istaći je da imamo izdavanje registracionih nalepnica na licu mesta, uplatno mesto banke pa je moguće uraditi kompletnu registraciju bez odlaska u SUP. Registraciju vozila je moguće platiti na odloženo platnim karticama, čekovima građana i putem administrativne zabrane na 6 jednakih mesečnih rata. Kod nas je moguće uraditi sve vrste obaveznog i neobaveznog osiguranja i to:

  • auto odgovornost
  • kasko osiguranje
  • putno osiguranje
  • osiguranje putnika u javnom saobraćaju
  • delimični kasko - lom stakla

S obzirom da smo partner AMS osiguranja, kod nas se možete učlaniti u AMSS i dobiti jedan od paketa pomoći na putu (osnovno ili super članstvo).

Kod obračuna cene registracije se ne naplaćuje nikakva provizija ili usluga mimo taksi koje se plaćaju prilikom registracije na koje se doda cena usluge tehničkog pregleda (lako proverljivo na kalkulatoru registracije vozila).

Auto servis Moscow je moderno opremljen servis za popravku svih vrsta putničkih automobila. Prilikom servisiranja ugrađuju se najkvalitetniji delovi (iz prve ugradnje), kao i pripadajuća ulja toj vrsti automobila. Zaposleni u servisu imaju neizmerno višegodišnje iskustvo, te možemo rešiti i dosta komplikovanije kvarove na raznim vrstama i markama automobila. Za sve izvršene popravke i ugrađene delove se daje garancija.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost