Menadžer nekretnine

Maršala Birjuzova 3-5 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/328‑1922
M: 064/809‑1133
F: 011/328‑1943

Menadžer nekretnine agencija osnovana je 1992.godine u Beogradu i svojim klijentima pruža potpunu uslugu u prometu nepokretnosti. Pored prometa nekretnina, Menadžer se bavi i izdavanjem nekretnina.

Sa agencijom Menadžer nekretnine možete biti sigurni da je Vaše vlasništvo u pravim rukama i da je potencijalnim kupcima prezentovano na najbolji mogući način.

Jasno nam je da je prodaja ili izbor novog doma veoma lično iskustvo, što nas drži u ubeđenju da je efikasna komunikacija od velikog značaja. Naši agenti su iskusni profesionalci koji će učiniti sve što je neophodno kako bi Vaše želje bile ostvarene, a interesi zaštićeni.

Menadžer nekretnine Beograd član je Udruženja Klaster nekretnina Beograd pri Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine u Beogradu i član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije.

Ukoliko želite da umanjite prisustvo stresa prilikom kupoprodaje, jedno od najboljih rešenja je izbor prave agencije. Mi ne pričamo bajke, već ćemo Vam pomoći da ostvarite Vaše snove.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost