Master CCTV Centar - distributer sigurnosne opreme

  • (0 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

U POSLEDNJIH 25 GODINA PREŠlI SMO DUG PUT. Nakon intenzivnog razvoja na tržištu, danas sa ponosom možemo reći da je C.C.T.V Master Centar zvanično najveći regionalni distributer sigurnosne opreme aktivan u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Naša poslovna filozofija se svodi na nekoliko jednostavnih principa.

Naš prvi cilj je steći i zadržati poverenje kupaca. U tom smislu trudimo se da imamo širok izbor opreme i veliki lager. Uz to, obezbeđujemo snažnu i profesionalnu tehničku podršku i servis.

I najzad, ali ne najmanje važno, postižemo da imamo NAJBOLJE CENE.

Master je svoju reputaciju stekao zahvaljujući hiljadama zadovoljnih korisnika. Poverenje su nam ukazali i vodeći svetski proizvođači: Sony, Samsung, Paradox, Geovision, Fujinon, Western Security, Labor Strauss, Global Fire, Dahua, AVTech...

Servis Master Centra od samog osnivanja kompanije teži da sve probleme reši brzo i profesionalno i već 25 godina u potpunosti uspeva u tome.

Tehnička podrška servisa obučena je da pruži pravovremenu i adekvatnu pomoć u domenu nadzornog sistema, kontrole pristupa, interfonskih sistema, alarmnih sistema i požara. Pored toga što obezbeđujemo uputstva, tehničku dokumentaciju i sertifikate za sve sigurnosne sisteme sa kojima radimo, obezbeđujemo podršku u vidu obuke, pomoći pri instalacijama sistema i sve ostalo prema potrebama kupaca.

Prikaži još
Kategorije
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!