Mobilni telefoni Marvel Mobil

  • (13 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 3 (zelena)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Dejan Velickovic
Dejan Velickovic

Dunsteri izbegavajte ovo mesto. Prodaju polovne Telefone ko move.

  • 01-02-2024
Nikola Janičić
Nikola Janičić

Odlični. Kupujem ovde godinama, imaju i servis. Kako kažu-tako i bude.

  • 23-10-2022
Dejan Dejan
Dejan Dejan

U ovoj maloprodaji kupujem telefone i opremu i za sebe i za svoju porodicu .. vec duzi niz godina . Ne kazem da se nikad nije desio kvar na nekom od uredjaja ali je greska otklonjena u najbrzem vremenskom roku i ispostovan garantni rok.. sve pohvale sa moje strane ... sto se mene tice nastavicu sa saradnjom ...

  • 18-01-2021
Ana Daković
Ana Daković

Redovno uzimam telefone i opremu u Marvel mobil-u vec godinama, nemam ni jednu zamerku, sve pohvale Jako su korektni i ljubazni i uvek ih rado preporucujem prijateljima i porodici.

  • 18-01-2021
Andrijana Ivanovic
Andrijana Ivanovic

Htela sam da kupim Iphone 7 rose 32 GB u Marvel duo prodavnici, pre nego sto sam usla u radnju setila sam se da procitam prvo recenzije i iskreno sokirala sam se misleci da nije moguce da prodavnica telefona stvarno prepakuje telefone i preprodaje ih kao “nove”. Usla sam u prodavnicu, pitala da li imaju iphone 7 na stanju, kaze prodavac ima, pitam da li je telefon nov, prodavac kaze da je potpuno nov i neotpakovan i donosi mi kutiju koja je u celofanu(vidi se da nije original celofan nego neki tanki). Izvadim pare i krecem da brojim i u tom trenutku se setim da ipak je bolje da proverim ispravnost telefona i zamolim prodavca da skine celofan da ga istestiram. Pod jedan sam telefon nema zastitnu foliju(a svaki bukvalno neotpakovani telefon ima tu foliju), pod dva kad sam ga upalila prvo sto mi je izaslo je nesto na koreanskom, pod tri kad sam usla da proverim Model Number videla sam da pocinje sa slovom N(na guglu pretrazite, ukratko znaci da je telefon zamenski i da je repariran od strane apple-a, sto znaci da NIKAKO NIJE NOV), pod 4 slusalice koje se dobijaju uz telefon NISU ORIGINAL, prodavac je probao da me ubedi da slusalice jesu original tako sto mi je rekao da su za Azijsko trziste (sto ne postoji!!!), a najgori deo je sto ne izdaju fiskalni racun uz “garanciju”. Sto znaci ako vam se nesto desi sa telefonom i oni odbiju da poprave ne mozete nista da uradite jer nemate fiskalni racun. Sve u svemu IZBEGAVAJTE OVU PRODAVNICU JER DA NISAM ZNALA OVE INFORMACIJE IZGUBILA BIH MNOGO PARA!!! Pazite molim vas.

  • 12-01-2021
Vladimir Djokic
Vladimir Djokic

Imam najbolja iskustva sa Marvel mobil-om , vise telefona sam kupio kod njih, ni najmanji problem nisam imao, ljubaznost i korektna saradnja im je zastitni znak. Sve pohvale 👍👍👍

  • 23-12-2020
Lanie
Lanie

Najgori gazda muljator u istoriji. Ovako, pre neki dan sam otisla i kupila novu iphone 11 pro max, gospodja je izvadila i spakovala, na papirce napisala garanciju god dana KOD njih, ne moram ici u istyle kao. Vakum pakovanje mi je odmah bilo cudno, radi se o pvc najlonu za hranu, a ne originalni apple celofan/folija. Kada sam pitala, kaze pa tako je, to je ok. Ja pozurim, platim, odem. Sve mi bude sumnjivo, vidim ispod folije ostecenja na kutiji, zovem gazdu jer zelim da vratim, da mi vrati novac, kaze tako mi nabavljamo, ima vise pakovanja, jos mi izvredja ljude koji su me savetovali da vratim, kao nemaju oni pojma. Odem da vratim i druga prica, citiram 'evo ti celofan njegov jel vidis da je pocepan, pa jel trebalo tako da ti dam?' Ja u soku. Uzas, znaci vise nije nabavljen tako, nego priznaje da je sam vakumirao. Vrati mi on novac nekako, odem kuci, ne da mi djavo mira i dalje, uzmem proverim serijski broj na apple checkeru (uslikala ga srecom), imam sta da vidim, garancija traje do aprila 2021. Znaci da je neko u aprilu ove god (pre 2 meseca) vec aktivirao tel. Doslo mi inspekciju na vrata da mu posaljem jer je LAZOV, u oci laze, ne trepne. Fuj, zelim im da nikad vise kupca nemaju. Zaobidjite ih. Nema na cemu

  • 26-06-2020
Ivana Tamara Drobnjak
Ivana Tamara Drobnjak

Zaobici Marvel Mobil u sirokom luku. Bave se iskljucivo prevarom. Naime, pre dva dana sam kupila Apple iPhone XS Max. Sam uredjaj je kostao 81.200 dinara. Platila sam gotovinom i kad sam dosla kuci pocela sam sa raspakivanjem. Sama kutija je bila koriscena (imala je blage ogrebotine). Sam uredjaj nije imao zatstitnu foliju. Kada sam pokusala da upalim uredjaj, on je bio prazan. A inace je praksa da svaki Apple-ov uredjaj ima oko 25% baterije da bi mogao da se prilagodi korisniku. Pored svega toga sam uredjaj je imao dve vidne ogrebotine. A kada se uredjaj napunio nije bilo “guided tour”-a, nego je telefon direktno otisao u glavni menu, sto dalje implicira da je uredjaj polovan/prepakovan. Ja sam kontaktirala prodavca, koji mi je vrlo drsko i bezobrazno rekao da “dodjem po svoj novac”. Ja sam slucaj prijavila Agenciji za zastitu potrosaca, koji je slucaj otvorio i preusmerio Trzisnoj inspekciji. U medjuvremenu sam uredjaj vratila i uzela novac nazad. Ali sam zadrzala racun kao dokaz, zato sto me je Agencija tako savetovala. Posto je napravljena i “Izjava o reklamaciji” gde je morao biti naveden i moj broj telefona “vlasnik” Marvel Mobil-a me je nazvao da dodjem i da racun vratim, ne bi li valjda tako izbegao inspekciju. Taj razgovor je bio izuzetno neprijatan sa njegove strane, gde sam se pomalo i uplasila za samu sebe. Nazvala sam nazad Agenciju gde su me posavetovali da isti slucaj prijavim i policiji, ako me “vlasnik” bude opet zvao. Sve u svemu, inspekcija ce izaci odmah nakon ukidanja vandrednog stanja da slucaj dalje istrazi i penalizuje. Ovo sam ispisao ne bi li skrenula paznju na ovu prodavnicu koja se bavi prevarom i time zastitila svakoga ko u istu udje da ne bi prosla kao i ja. Iskreno se nadam da ce zakon stici ovu grupu prevaranata Marvel Mobil i istu privesti zakonu i adekvatno kazniti.

  • 06-05-2020
Sara Zaric
Sara Zaric

Sada citam ove utiske ostalih i prosto sam u soku...Kupila sam vise telefona marke IPhone kod njih, telefoni su bili u potpunosti novi, sa Apple-ovom garancijom, cak su mi izasli u susret sto se tice korekcije cene, kao poklon dobila sam masku i zastitno staklo... Top su, iskreno sve pohvale, predlazem saradnju u potpunosti!!!

  • 12-02-2020
Lazarevic .j
Lazarevic .j

Kupili Iphone 6s od 32gb. Dosli kuci i vidimo da je u kutiji (koju je otvorio pred nama samo u najlonu) model od 16 gb. Takodje, u roku od 12h batery life je sa 100% pao na 88%. Kada smo proverili na sajtu preko broja, ispostavilo se da je telefon 2016 aktiviran. Vratili smo se, trazili pare nazad i vratili su nam. Ne preporucujemo!

  • 24-10-2019
Gospodin covek
Gospodin covek

Isto se i meni desilo...kupio s8,naravno malo jeftiniji,posle par dana u toku poziva samo se ugasi,i tako par puta.Kad sam otisao da reklamiram,dao mi drugi telefon,s8,kod koga se sad pojavila roze linija preko ekrana.A i kutija bila otvorena.Tip se kleo da su telefoni novi,ali sad vidim da su polovni,i sad razmisljam da mu odem da razbijem glavu.telefoni su kupljeni u januaru,jedan radio mjesec dana i poceo da se gasi,a drugi 5 mjeseci i pojavila se roze linija.Kao imaju garanciju dve godine

  • 11-06-2019
Aleksandra Vojinovic Grbovic
Aleksandra Vojinovic Grbovic

Kupili smo kod njih telefon IPhone 6s. prošli jeftinije za oko 50 evra. Posle tacno mesec dana upotrebe crklao je i ne može da se puni. Gazda je izjavio da punjač ( originalan dobijen uz telefon ne odgovara i da je potebaj jači) . Išli smo u Iphone servis u Ušću gde su utvrdili da telefon nije ispravan i nije u garanciji. Ne kupujte kod njih!!!

  • 11-04-2019
Taki Car
Taki Car

Kupila iphone 7 32gb kod njih, bila je za nekih 30ak evra niža cena od ostalih Iphone 7ice u mobil shop-ovima. Garancija 2 godine, naravno nije Istylova, jer je njihova garancija godinu dana. Uzela telefon, dosla kuci, vidim da su mi prodali fejk slusalice, koje kad ukljucite moraju da se povezu na blutut i jedino kad je on ukljucen tako rade. Dok sam probala original slusalice na kojim ne treba povezivaje na blutut i zvuk je i jaci i lepsi. A pritom, nisam dobila ni prikljucan za slusalice od 3.5mm koji se inace dobija. Usla sam u podesavanja da vidim zdravlje baterije u odnosu na kad je bila nova, pise 99%, a trebalo bi 100%. Sto znaci da telefon sigurno nije nov nego koriscen, odnosno polovan. Pazite gde kupujete, ne gledajte da prodjete jeftinije kao ja.

  • 05-04-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!