Mobilni telefoni Marvel Duo

  • (6 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 1 (crvena)
    Zona 2 (žuta)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Vladimir Milinovic
Vladimir Milinovic

Čovek je profesionalni prevarant! Ista šema godinama koliko vidim! Prodaje polovne telefone pod nove!!!Kupljen je iPhone 11pro, pod NOV, telefon je bio u nekom celofanu, ali kutija ni IMEI broj na kutiji se ne poklapaju sa telefonom, što je glavni dokaz da je telefon polovan, a kasnijom proverom IMEI broja smo utvrdili da je telefon star 4 godine! Ne izdaje fiskalni(već neki pisani račun), sa nakaradnom garancijom gde ako vam se nešto pokvari, ogradjen je od svih popravki, jer priznaje samo softverske greške?!!! Novac neće da vrati nazad, tako da će biti prijavljen inspekciji i tužen. Zaobilazite MARVEL MOBIL i MARVEL DUO u širokom luku!

  • 25-09-2023
Pp12345
Pp12345

Moje iskustvo: Trazim vec danima telefon koga nema u drugim radnjama, u ovoj radnji navodno ima. Dolazim ispred radnje 1 sat pre isteka radnog vremena. Zatvoreno. Zovem, javlja se uredno: Morao sam da odem bla bla dodjite sutra. Ok. Dolazim sutra 2 SATA PRE ISTEKA RADNOG VREMENA kad ono opet zatvoreno. Opet zovem, javlja se i kaze: Ti si mi rekao da ces doci ranije (nisam mu rekao) prodao sam taj telefon. Hvala lepo, dovidjenja. NIKAD VISE

  • 10-01-2023
voja85
voja85

da mogu da bacim bombu na radnju i onog mentola smrdljivog koji radi iza pulta ne bi razmisljao dva puta, zaobici radnju sto sirim lukom, prodavac odvratna seljacina, patoloski lazov, ne znam kako nekog od 50 godina nije sramota da se pravi lud i glup i da laze kao malo dete a pritom ni ne zna da laze nego izmislja sta mu padne na pamet pa cak okrivi i vas kupca koji ste prevareni i opljackani, lik je ozbiljan degenerik, treba mu razvaliti glavu ciglom mozda se i opameti, ne kupujte ovde N I S T A!!, doslovno sve je polovno i fejk, nemojte da dozvolite da vas glavata majmuncina za pultom prevari svojim jeftinim pateticnim forama. ako date telefon da ga on popravi tu se odmah oprostite od istog, ako hocete da vratite novac budite uporni i nedajte da vam polupismena mentolcina prica zakon i sta vi smete i mozete a sta ne, svakako bi bilo dobro da pripremite advokata, ova fekalija od coveka ce uraditi sve samo da vam ne vrati pare cak ce i ukljuciti vredjalicu i prozvati vas raznim grozotama iako on dobro zna da je kriv, da puknes od smeha. najgore iskustvo ikada, nadam se da ce trzisna inspekcija koju smo kontaktirali zatvoriti u sto kracem roku ove odvratne prljave klosare.

  • 20-05-2022
pavlee
pavlee

Zao mi je sto ranije nisam procitao ove komentare i sto ne moze da se oceni sa 0 zvezdica. Nakon 2 meseca iscekivanja i laganja za vec unapred placen telefon, morao sam da kontaktiram i advokate i trzisnu inspekciju i agenciju za zastitu potrosaca. Blago receno ocajni ljudi.

  • 12-05-2022
Dejan Podgornik
Dejan Podgornik

Moj sin je kupio Ajfon telefon u Marvel duo i ne samo sto je dobio vec koriscen telefon koji je uredno upakovan nego mu ni punjac ni slusalice ne pasu. Totalni fejk od telefona i dno od gazde. Evo razmisljam se da zovem inspekciju ako mi pare ne vrati. Izbegavajte ovu radnju u sirem luku.

  • 17-10-2020
Nikola Karaklajic
Nikola Karaklajic

Najgora radnja ikada. Sramota. Izbegavati ih. Kupio sam Nexus 5X, otisla ploca posle 8 meseci. Telefon odneo kod njih, kazu vlasnik se promenio, i oni sa tim nemaju nista, nece da uvaze garanciju, kao promenjeno ime radnje, itd. Ipak, hoce da pomognu. Tri meseca sam se vukao sa njima, zvao ih svaki drugi dan, kazu bice sve za par dana gotovo. Na kraju vracen mi tel sa drugom kablovima, i bez kutije. Ova radnja ima najvece kretene na svetu. Steta te niko nece da ih prijavi, i da budu zatvoreni, i da odu u zatvor svi zajedno.

  • 27-04-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!