Dvodnevni izlet u okolini Sokobanje - Bovansko jezero, Soko grad, vodopad Ripaljka, vrelo Moravice, Sesalačka pećina i ostale prirodne i kulturno-istorijske atrakcije u sokobanjskom kraju.

Najveća evropska regata više od 60 godina počinje svakog poslednjeg vikenda u junu, u nemačkom gradu Ingolštatu, traje više od dva meseca i završava se malom rumunskom mestu Sveti Ðorđe, na Crnom moru.

Objavljeno 26. jula 2021.

Bor | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Bor, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Boru.

Objavljeno 23. jula 2021.

Slano Kopovo | Prirodno nasleđe Srbije

Slano Kopovo je jedinstveni prirodni fenomen u Srbiji. Zahvaljujući slatini na kojoj leži, ova bara u većem delu godine predstavlja zapravo slano jezero i to jedno od poslednjih ovog tipa u Evropi.

Objavljeno 19. jula 2021.

Pančevo | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Pančevo, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Pančevu.

Dvodnevni izlet po Šumadiji - Avala, jezero Trešnja, Kosmaj, Selters banja, Markovačko jezero, Orašac, Bukulja, Bukovička banja, pećina Risovača, Oplenac, Radovanjski lug, Moravski konaci.

Objavljeno 12. jula 2021.

Kruševac | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Kruševac, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Kruševcu.

Dvodnevni izlet u Đerdapskoj klisuri i okolini, sa detaljnim opisima svih interesantnih destinacija za obilazak.

Drinska regata je najstarija i najmasovnija manifestacija na reci Drini koja se organizuje u Bajinoj Bašti. Ovo je, posle Guče i Egzita najveća letnja manifestacija u Srbiji.

Objavljeno 5. jula 2021.

Leskovac | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Leskovac, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Leskovcu.

Jednodnevni izlet po Sremu: Nautičko selo u Boljevcima, Bojčinska šuma, Obedska bara, Muzej hleba, Fruška Gora i manastiri, Zoo-park Koki i dr.

Objavljeno 28. juna 2021.

Novi Pazar | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u Novom Pazaru, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti prilikom višednevnog boravka u Novom Pazaru.

Objavljeno 25. juna 2021.

Đavolja varoš | Prirodno nasleđe Srbije

Đavolja varoš predstavlja redak prirodni fenomen na Radan planini, koji se sastoji od brojnih visokih zemljanih stubova ili piramida i dva izvora mineralne vode.

Viteški megdan je trodnevna manifestacija koja se svake godine uoči Vidovdana održava među zidinama Arheološkog parka Lazarev grad, u Kruševcu.

Objavljeno 21. juna 2021.

Knjaževac | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Knjaževac, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Knjaževcu.

Dvodnevni izlet u južnom Banatu - arheološka nalazišta, tvrđave, prirodne lepote i retkosti, vinarije i pivare, smešteni u dva čarobna dana.

Objavljeno 14. juna 2021.

Ada | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Ada, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Adi.

Jednodnevni izlet na Avalu i Kosmaj, turističke atrakcije i destinacije za obilaske, uz mnoštvo korisnih informacija.

Objavljeno 7. juna 2021.

Pirot | Top 10 u gradovima Srbije

Najveće i najznačajnije turističke atrakcije u opštini Pirot, preporuke za obilazak, šta videti i šta posetiti u Pirotu.

Slapovi reke Sopotnice nalaze se na planini Jadovnik, 20 kilometara od Prijepolja, a u ataru istoimenog sela. U konkurenciji prirodnih atrakcija Srbije, slapovi Sopotnice nalaze se u samom vrhu.