STAN NA DAN sa Apartmanima u Beogradu

Iznajmljivanje apartmana po sistemu stan-na-dan je poslednjih godinu dana doživeo pravi bum. Online platforme putem kojih možete da rezervišete stan vodile su se idejom da gost treba da se oseća kao kod kuće

Poslednjih godina raste broj turista u potrazi za smeštajem koji pruža osećaj „kao kod kuće”. Usled ovakvog trenda, koji je najzastupljeniji u Beogradu, veća je i ponuda vila i apartmana koji se iznajmljuju na jedan ili više dana.

U zavisnosti od toga da li je boravak u Beogradu poslovne prirode, poseta ili radi uživanja i zabave, stan na dan je idealan izbor - komfor, diskrecija i smeštaj u najboljim delovima grada. Upravo to razlikuje boravak u hotelu od odsedanja u apartmanima. U hotelu se možete osetiti prijatno, ali ne i slobodno, sa druge strane, apartman pruža znatno veći osećaj poznatog, jer je raspored soba prirodan, nude više prostora, fleksibilnosti i veću slobodu.

Apartmani u Beogradu – najbolji apartmani na jednom mestu

Online platforma Apartmani u Beogradu sadrži bazu od preko 1000 apartmana koje možete da iznajmite na jedan dan ili više, boraveći u glavnom gradu. Platforma nudi sve relevantne informacije na jednom mestu, brzu i kvalitetnu uslugu i rezervaciju istog trenutka. Veoma se lako koristi i prilagođena je svim generacijama. Portal se bavi isključivo oglašavanjem apartmana, kao posrednik između vas, koji tražite stan, i vlasnika stana. U pitanju je najsigurnija platforma za rezervaciju.

Pretraga na sajtu omogućava da filtrirate najbolje apartmane za lokacije koje vas interesuju, po više kriterijuma, od apartmana sa parkingom, preko opremljenosti stana, cene itd.

Svaki apartman je priča za sebe. Iznajmljivanjem stana na dan imate mogućnost da osetite lokalni život i postanete, bar na kratko, deo te zajednice. Postajete komšija, te na najlepši način iskusite autentičnost, arhitekturu i duh tog dela grada.

U Beogradu su najpopularniji apartmani u centru grada, na Vračaru i Novom Beogradu. Portal Apartmani u Beogradu pokriva i ostale delove grada sa fantastičnim ponudama. Dosta upiti za stan-na-dan dolazi od strane poslovnih ljudi kojima je potreban apartman blizu određenih poslovnih zgrada ili mesta gde se održavaju sastanci, Sajma, a veliki broj upita odnosi se i na stan na dan u blizini Arene, Ušća, Kliničkog centra Srbije.

Opremljenost i cene apartmana

U većini slučajeva agent/domaćin će vas sačekati pri dolasku u stan, predati ključeve i ponuditi ako može još nešto da učini za vas. Prednost boravka u apartmanima jeste usluga domaćina koji može da vam bude od velike pomoći oko aktuelnih mesta u gradu, restorana, novootvorenih muzeja. Takve „insajderske informacije” su zlata vredne i nepogrešive. Kada lokalci preporuče neki restoran ili mesto za izlazak - tu nema greške. Mnogo puta se pokazalo da ljubazni domaćini svojim predlozima boravak učine mnogo interesantnijim i ukažu na stvari i mesta na koje ne bismo ni znali da postoje.

Apartmani su uglavnom moderno i savremeno opremljeni. Svi stanovi imaju wifi koji je uključen u cenu zakupa, kablovsku tv, čiste peškire, posteljinu, grejanje, a većina na raspolaganju ima i klima uređaje. U svakom apartmanu će vas dočekati mapa grada, na kojoj možete proveriti blizinu autobuskih linija ili taksi stajališta, autobuske stanice. U ponudi postoje i apartmani koji u svom sadržaju imaju saunu ili đakuzi, te za isti novac koji biste potrošili u nekom welness centru možete imati smeštaj sa kompletnim spa sadržajem.

Ukoliko dolazite automobilom potrebno je da na sajtu pretražite stan sa parkingom i dobićete ponudu apartmana sa različitim opcijama parkiranja.

Cena stana zavisi od broja soba, veličine apartmana, lokacije i enterijera. Na kraju, lokacija je presudna za cenu apartmana, tako da se cena povećava u zavisnosti od lokacije koju izaberete. Mnoge apartmane možete da platite u kešu ali i putem kreditnih kartica, pa čak i u BitCoin-u.

Oglasite apartman u dva koraka

Na sajtu www.apartmani-u-beogradu.com možete besplatno da oglasite apartman koji želite da iznajmite na dan ili više. Procedura je jednostavna i ne oduzima mnogo vremena. Potrebno je da napravite nalog, dodate slike stana, opis, bitne informacije koje se tiču stana koji oglašavate i očekujete nove goste!

Po ostvarenoj rezervaciji se plaća provizija a klijent ceo iznos zakupa plaća pri prvom viđanju sa agentom, predajom ključeva.

apartmani-beograd-novi-beograd-apartman-befine13

Stanovi na najlepšim lokacijama u gradu

Najtraženiji su stanovi koji se nalaze u centru grada, Dorćolu, na Novom Beogradu, Vračaru a deo oko Ade Ciganlije najviše je u pretrazi tokom letnjeg perioda.

Apartmani na Dorćolu i Vračaru, koji se nalaze u ponudi, jesu najbolji izbor, budući da se nalaze u blizini Trga republike, Narodnog pozorišta, Skadarlije, Slavije, Dunavskog keja i drugih poznatih beogradskih znamenitosti. Apartmani u Beogradu nude najlepše stanove na ovim lokacijama. Apartmani su okruženi kafićima, restoranima, barovima i prodavnicama - jednom rečju svime što bi vam moglo biti potrebno tokom boravka u Beogradu.

Krajem prošle godine objavljena je lista najlepših kvartova na svetu i na 50. mestu našao se beogradski Dorćol. Jedan od najlepših i najstarijih delova Beograda koji ima posebno mesto u srcu turista koji su ga bar jednom posetili. Ovo je samo još jedan od razloga zašto izabrati ovu lokaciju!

Zašto da se odlučite za Apartmane u Beogradu?

  • Najbolji izbor rent-a-stan apartmana u Beogradu
  • Personalizovana pretraga na sajtu
  • Najjeftiniji stanovi
  • Najbolje opremljeni apartmani sa najstrožijim higijenskim standardima
  • Najlepše lokacije u gradu
  • Mogućnost organizacije parkinga
  • Posvećen domaćin
  • Svi apartmani se izdaju preko lokalnog stanovništva
Tagovi