• Lukić Rolet - rolo zavese, venecijaneri, rolo komarnici, harmonika vrata, garažna vrata, tende i roletne

  Žitna 20 
  11221 Beograd (Voždovac) 
  T: 011/394‑7742
  M: 064/2250‑549

  Lukić Rolet je firma koja je prisutna na tržištu dugi niz godina. Specijalizovani su za montažu i prodaju širokog spektra proizovoda kao što su rolo zavese, venecijaneri, rolo komarnici, harmonika vrata, garažna vrata, tende, roletne. Svi proizvodi se rade po meri.

  Lukić Rolet čini uigrani tim koji predano i odgovorno radi. Karakteriše ih visoka profesionalnost, pedantna i stručna montaža. Rade sa kvalitetnim materijalima i pratećom opremom. Posvećeni su pružanju brze, ali pouzdane usluge.

  Veliki izbor zavesa

  U ponudi je širok asortiman zavesa: rolo zavese, zebra i trakaste zavese, rolo zavese za krovne prozore. Zavese predstavljaju važan element enterijera. One dodatno oplemenjuju vaš prostor i unose dodatnu svežinu. Stručnjaci savetuju da bi ovi detalji trebalo da se uklapaju sa ostatkom nameštaja, s tim što su povremena odstupanja uvek dozvoljena.

  Jedinstvenost i izdržljivost

  Pored zavesa, u ponudi su roletne, tako da možete naći i aluminijumske i PVC roletne, drveni i aluminijumski venecijaneri, garažna vrata. Kada je reč o garažnim vratima u ponudi je veliki izbor materijala od kojih su napravljeni i načini na koje mogu da se koriste. Lukić Rolet montira i isporučuje rolo vrata u onoj boji i od materijala koji želi sama mušterija. Šta god da odaberete, uklopiće se savršeno u vaš stil. Proizvode odvaja jedinstvenost i izdržljivost. Još jedna od pogodnosti i prednosti jeste lako održavanje predmeta što produžava njihov životni vek. Izborni materijal adekvatno štiti od sunca, ulepšava vaš dom ili poslovni prostor i pritom se prodaje po pristupačnoj ceni.

  Firma se konstantno usavršava i proširuje asortiman svojih proizvoda. Nalazi se u Beogradu i unosi funkcionalnost sa stilom u vaš prostor i garantuje zadovoljstvo i vrhunski kvalitet.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost