Lipo cosmetics - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136 
11000 Beograd (Zvezdara) 
T: 011/344‑7873

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-18:00
Utorak Tu
10:00-18:00
Sreda We
10:00-18:00
Četvrtak Th
10:00-18:00
Petak Fr
10:00-18:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

LIPO kozmetika – moderna kozmetika koja provereno daje rezultate

Laboratorija LIPO kozmetika proizvodi bioaktivnu kozmetiku za negu lica i tela od 1998. godine. Od samog osnivanja, opredeljena je za savremene i naučno proverene formulacije, od kojih su neke rezultat sopstvenog istraživačkog rada, dok su druge zasnovane na najnovijim patentima iz oblasti kozmetologije. Izabrani su delotvorni aktivni principi, a količina aditiva je minimalna. Na početku pretežno okrenuta potrebama profesionalaca kojima je za rad potrebna pouzdana i delotvorna kozmetika, LIPO kozmetika danas u svojoj širokoj lepezi proizvoda baziranih na liposomima, hijaluronskoj kiselini, ekstraktima kavijara, lekovitog bilja, algi i drugim sastojcima, ima proizvode kako za profesionalnu upotrebu, tako i za kućnu negu. Bez obzira da li vam je potrebna osnovna nega ili imate neki problem koji želite da rešite, u bogatom asortimanu LIPO proizvoda sigurno ćete pronaći nešto za vaš tip kože.

LIPO salon za negu kože lica otvoren je 2014. godine iz želje za što kvalitetnijom komunikacijom sa korisnicima proizvoda LIPO kozmetike. Pored velikog broja najmodernijih tretmana lica u kojima se koriste isključivo proizvodi LIPO kozmetike, ovde se takođe mogu obaviti i pregledi kože i dobiti preporuke za negu, a preparati se na licu mesta mogu i kupiti. Kozmetičarima smo, takođe, na usluzi kao centar za razmenu iskustava, savetovanje i edukaciju.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost