Korak napred - časovi matematike, fizike, informatike, hemije

Bulevar Peka Dapčevića 277 
11000 Beograd (Voždovac) 
T: 011/3987‑100
M: 064/9738‑279

Kategorije

Edukativni centar “Korak napred” je nastao 2015. godine sa željom da mladima pomogne u sticanju kvalitetnog znanja pre svega iz oblasti matematike, fizike i informatike, ali i iz drugih oblasti. Osnivač centra je profesor Ivan Elčić, koji poseduje više od 20 godina iskustva u podučavanju učenika i studenata.

Nudimo kurseve za sledeće uzraste:

  • Za predškolce (matematičko-informatička školica);

  • Za osnovce (pripremna nastava za polaganje maturskih ispita, pripremna nastava za upis u Matematičku gimnaziju, pripreme za takmičenja, ali i za popravljanje ocena);

  • Za srednjoškolce (pripremna nastava za upis na fakultete, pripreme za takmičenja, ali i za popravljanje ocena);

  • Za studente (pripremna nastava za polaganje kolokvijuma i ispita iz matematike, fizike, elektrotehnike i programiranja).

Sa ponosom ističemo rezultate koje smo postigli tokom prve dve godine rada Centra: naši đaci su uzeli 25 nagrada na državnim takmičenjima iz matematike, fizike, informatike i osnova elektrotehnike, 5 nagrada na srpskim i 3 na međunarodnim olimpijadama iz matematike i informatike. Oko 190 đaka se pripremalo i upisalo na Elektrotehnički, Fakultet organizacionih nauka, Matematički, Mašinski, Saobraćajni, Ekonomski, Građevinski i druge fakultete. Oko 35 učenika se pripremalo i upisalo u Matematičku gimnaziju u Beogradu.

Kroz naš Centar je za prve dve godine prošlo 899 đaka i studenata, a preko 45 predavača je držalo nastavu iz matematike, fizike, informatike, elektrotehnike, hemije, istorije, geografije, biologije, srpskog i engleskog jezika.

Zahvaljujemo se đacima što su prepoznali kvalitet koji nudimo. Mi ćemo se potruditi da njihovo poverenje opravdamo i da ih prijatno iznenadimo novim rezultatima i uspesima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost