Korak napred - časovi matematike, fizike, informatike, hemije

Bulevar Peka Dapčevića 277 
11000 Beograd (Voždovac) 
T: 011/3987‑100
M: 064/9738‑279

Kategorije

Edukativni centar Korak napred osnovao je Ivan Elčić, profesor sa više od dve decenije iskustva u podučavanju, 2015. godine. Namera koja je pokrenula osnivanje Centra bila je pomoć deci i mladima u sticanju znanja, prvenstveno iz oblasti matematike, fizike i informatike.

Već u prvim godinama poslovanja edukativni centar Korak napred ostvario je značajan uspeh u podučavanju. Polaznici Centra osvojili su 25 nagrada na državnim takmičenjima iz matematike, fizike, informatike i osnova elektrotehnike, kao i veći broj nagrada na državnim i međunarodnim olimpijadama. Veliki broj đaka uspešno je upisao željene fakultete, gimnazije i srednje stručne škole nakon što su u našem Centru prošli pripreme za polaganje prijemnih ispita.

U prve dve godine rada, kroz Centar je prošlo oko 900 učenika i studenata, uspešno slušajući nastavu iz matematike, fizike, informatike, hemije, istorije, geografije, biologije, elektrotehnike, engleskog i srpskog jezika.

U edukativnom centru Korak napred organizovani su sledeći kursevi:

  • Za predškolce (matematičko-informatička školica)
  • Za osnovce (pripremna nastava za polaganje maturskih i prijemnih ispita, pripreme za takmičenja i pripreme za polaganje popravnih ispita)
  • Za srednjoškolce (pripremna nastava za polaganje prijemnih ispita na fakultetima, pripreme za takmičenja i pripreme za polaganje popravnih ispita)
  • Za studente (pripremna nastava za polaganje ispita i kolokvijuma iz matematike, fizike, informatike i elektrotehnike).

Zahvaljujemo se đacima što su prepoznali kvalitet koji nudimo. Mi ćemo se potruditi da njihovo poverenje opravdamo i da ih prijatno iznenadimo novim rezultatima i uspesima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost