Keramika Jovanović - prodajni centar Kragujevac

3 1
1 recenzija
3
5
Hvala sto ste me prihvatili Na FB
Žirovnica bb 
34229 Žirovnica 
T: 034/240‑240

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
08:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Dobar predstavnik razvoja zrenjaninske privrede je Keramika Jovanović, koja od 1994. godine posluje u delatnosti u delatnosti prodaje grube i fine keramike, sanitarija i opreme za kupatila.

Duži niz godina vodeći su distributeri na tržištu Srbije i zemalja u regionu, razvili su brend keramičkih pločica CERAMICA IBERIA, kao i brend kupatilskog nameštaja NAMEŠTAJ IBERIA koji su nastali spajanjem iskustva najvećih domaćih proizvođača i kvalitetnih dizajnerskih ideja.

Kako bi upotpunili program opreme za kupatila, odnedavno su postali vlasnici brenda LUXOR LINE, vrhunskog proizvođača kada i tuš kabina iz Makedonije.

Otvoren je prvi maloprodajni salon Keramike Jovanović u Zemunu 2014. godine, kojim je objedinjena ponuda za kompletno tržište Srbije.

Bogata ponuda kupatilske opreme predstavljena je u modernom ambijentu na 2 nivoa sa preko 600m2 salonskog prostora, dizajniranog u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu i tehnološkim inovacijama, na adresi Autoput za Novi Sad br. 102, 11080 Beograd - Zemun.

U salonu, pored pločica Ceramica Iberia, možete pronaći širok asortiman pločica drugih domaćih i inostranih proizvođača, kao što su: Zorka Keramika Šabac, Keramika Kanjiža, Polet Keramika, Ceramica Paradyz iz Poljske, Nowa Gala, Nordicer i dr., kupatilski Nameštaj Iberia, tuš kabine i kade Luxor Line, veliki izbor sanitarije (Cersanit, Villeroy&Boch, Turkuaz, Inker itd.), baterije poznatih proizvođača (Kludi, Grohe, Filli Fratini, Rosan itd.), kao i ostalu kupatilsku opremu.

Nudimo Vam raznovrstan proizvodni asortiman inspirisan najnovijim svetskim trendovima. Iz godine u godinu razvijamo se i usavršavamo svoju fleksibilnost, kako bismo odgovorili zahtevima standarda i najrazličitijim potrebama naših kupaca.

Našu bogatu ponudu raznovrsnih keramičkih pločica u svakom trenutku, pored Beograda, možete videti i u našim prodajnim objektima u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kragujevcu, kao i u mnogim salonima širom Srbije.

Kako biste se uverili u kvalitet i raznolikost ponude, posetite salone Keramike Jovanović, gde Vas očekuje kvalifikovano i ljubazno osoblje, kao i vrhunska usluga.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost