Kartonske kutije - kartonska ambalaža

Vodovodska 177/I 
11147 Beograd (Čukarica) 
T: 011/2571‑606, 2571‑606
M: 065/999‑0209

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-18:00
Utorak Tu
08:00-18:00
Sreda We
08:00-18:00
Četvrtak Th
08:00-18:00
Petak Fr
08:00-18:00
Subota Sa
08:00-18:00
Nedelja Su
08:00-18:00

Naša firma bavi se proizvodnjom kartonske ambalaže i drugih proizvoda kao što su lepljive trake, streč i air-pack folije.

Kartonska ambalaža predstavlja veoma popularan vid pakovanja, jer obezbeđuje lakoću i jednostavnost, uz istovremenu zaštitu proizvoda. Pored toga, karton pruža mogućnost štampe, što predstavlja odličan vid reklame.

U našoj ponudi nalazi se širok izbor kartonskih kutija svih dimenzija i namena. Sigurni smo da ćete pronaći ono što Vam je potrebno, dovoljno je samo da nas pozovete, a mi ćemo izvršiti isporuku u najkraćem vremenskom roku.

  • Kutije za selidbe su specijalnost naše firme. U ponudi imamo troslojne i petoslojne kutije. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim agencijama za selidbe, a naš glavni predstavnik je firma Stošić Prevoz 011.

  • Kutije za pakovanje koje proizvodimo različitih su dimenzija, od manjih kutija predviđenih za pakovanje nakita i garderobe, do onih dovoljno velikih za pakovanje nameštaja. Naša agencija za selidbe može za Vas izvršiti i pakovanje stvari u kutije.

  • Transportne kutije predviđene su uglavnom za selidbe. Na raspolaganju su Vam kutije svih dimenzija i nivoa izdržljivosti, kako bi Vaše stvari bile sigurne i zaštićene tokom transporta na željenu lokaciju.

  • Kartonska ambalaža predstavlja ključni deo svake selidbe, a kako bi selidba tekla glatko i bez problema potrebno je da ambalaža bude kvalitetna i izdržljiva, a kutije zapakovane i zalepljene na ispravan način.

Ukoliko u kući imate prazne kartonske kutije koje Vam nisu potrebne, dajemo Vam predlog kako da ih iskoristite u cilju zabave i igre sa detetom. Naime, kartonske kutije deci su veoma zanimljive i često se pokažu kao odlične igračke. Igrajte se sa svojim detetom, napravite od kutije kuću ili televizor, razvijte dečiju kreativnost i pustite mašti na volju. Osim kvalitetno provedenog zajedničkog vremena, dobro ćete se i zabaviti. Po kutiji možete crtati, lepiti ili praviti od nje različite figure i ukrase, a sve što Vam je potrebno jesu makaze, selotejp, kolaž papir i bojice. Seckajte, crtajte, lepite, zamišljajte i uživajte zajedno.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: Kutije za selidbu - Home | Facebook
Google: Kartonske kutije - Google Maps

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost