Kartonske kutije - kartonska ambalaža

Vodovodska 177/I 
11147 Beograd (Čukarica) 
T: 011/2571‑606, 2571‑606
M: 065/999‑0209

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-18:00
Utorak Tu
08:00-18:00
Sreda We
08:00-18:00
Četvrtak Th
08:00-18:00
Petak Fr
08:00-18:00
Subota Sa
08:00-18:00
Nedelja Su
08:00-18:00

Naša firma već dugi niz godina bavi se proizvodnjom kartonske ambalaže, streč folije, air-pack folija, lepljivih traka i drugih proizvoda.

Kartonska ambalaža je najbolji način pakovanja proizvoda. Lako i jednostavno pakovanje, pouzdana zašita proizvoda samo su neke odlike kartonske ambalaže.

Kartonska ambalaža otvara mogućnost i štampe, što je odličan marketinški potez i doprinosi tome da se kupci lakše opredele za kupovinu proizvoda.

  • Kutije za selidbe Specijalnost naše agencije su kutije za selidbe. Dugi niz godina uspešno sarađujemo sa različitim agencijama, a glavni naš predstavnik je Agencija Stošić - Prevoz 011. U ponudima imamo troslojne i petoslojne kutije za selidbe.

  • Kutije za pakovanje U ponudi se nalaze i manje kutije za stvari i garderobu kao i velike kartonske kutije za namestaj. Ukoliko tako zelite nasa agencija za selidbe moze izvrsiti i pakovanje stvari u kartonske kutije.

  • Transportne kutije za selidbu ćemo doneti na Vašu adresu. Ukoliko tako želite mi ćemo izvršiti i pakovanje stvari u kutije. Imamo na raspolaganju najrazličitije kutije, od manjih i izdržljivih kutija za posuđe preko većih kutija za stvari i garderobu do najvećih kartonskih kutija za nameštaj.

  • Kartonska ambalaža iako na prvi pogled deluje kao potpuno nebitna, je ključni deo svake selidbe i nijedna selidba ne može proći bez problema ukoliko kutije za selidbu nisu spremljene, zapakovane i zalepljene na ispravan način.

Svakome se desilo da u kući ima prazne kartonske kutije, a da mu ne treba. Evo jednog predloga kako iskoristiti i praznu kartonsku kutiju ako imate dete. Kutija pored osnovne svrhe pakovanja može da služi i za igru. Često nadmaše i najskuplju foliju i zainteresuju svojim izgledom i mogućnostima i one najmlađe. Igrajte se sa svojim detetom i napravite zajedno kuću ili televizor. Osim što ćete biti kreativni i razvijati maštu detetu, zajedno ćete se igrati i lepo zabaviti. Potreban vam je sledeći materijal: makaze, selotejp, kolaž papir, bojice. Seckajte, crtajte, lepite, zamišljajte i uživajte zajedno

Kod nas možete pronaći najširi izbor kartonskih kutija različitih namena. Potrebno je samo da nas kontaktirate i u najkraćem vremenskom roku izvršićemo isporuku.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost