Elektrodistribucija Beograd

  • (4 recenzije)

Adresa

U blizini
Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 4 (plava)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Akijeva Akijeva
Akijeva Akijeva

Zemljo Srbijo, najjadnija si, a ljudi su ti još gori, a političari najgori. Molim nadležne da prestanu da kradu i počnu da adresiraju i druge poslove, kao što je mogućnost da saznam zašto su mi ugasili struju i da li ću je dobiti kad je već plaćam.

  • 30-11-2021
Boban Gilic
Boban Gilic

Postovani, u decembru mesecu smo dobili kljuceve od novog stana,tacnije 07.12.2020. I od tog dana smo u stanu.19.01.2021. Smo prijavili brojilo na nas,kada su neocitavajuci isto napisali stanje brojila 1kilovat.Sledece ocitavanje je bilo 04.02.2021. gde su sve potrosene kilovate od dana kada smo se uselili do 04.02.stavili u nwkoliko dana i samim tim nam je stigao racun nerealno visok.Ja vas molim ako neko ovu od nadleznih uopste cita da nas kontaktira da resimo ovaj problem.Vise puta sam isao licno i brdo mejlova poslao ali ispada da niko nije nadlezan.Problem je sto neko nije ocitao brojilo pa je potrosnja oddva meseca uracunata u nekoliko dana.

  • 12-05-2021
Liki TL Fenix
Liki TL Fenix

Sramota od sinoc od 17 h nema struje u Juznomoravskoj Resnik, sve moguce brojeve smo zvali niko se ne javlja ili izbacuje , osim obezbedjenja na jednom broju koji kazu da nemaju veze sa kvarom neznam zasto se onda oni javljaju na broj za prijavu kvara,tuga i sramota da se baca hrana iz otopljenog frizidera,a slucajno nemojte da platite na vreme odma dolazi opomena pred iskljucenje sta se bre ovo desava ima li nadleznih ekipa da rese kvar ili su svi strucnjaci da referisu kako je sve po protokolu reseno u prenosu vesti itd,ko i uvek magla deca se plase mraka i spavanja uz svecu alooo probudite se postovani strucnjaci resite nam kvar,hvala unapred ,sto cemo ko zna koliko jos cekati!!!

  • 20-06-2019
Kurazini Slavica Todorovic
Kurazini Slavica Todorovic

Postovani,dve bandere su postavljene pre par dana u Vojvode Vlahovic 12G,jedna sijalica ne radi ,ona je pored ulaza u zgradu,hvala,stanar,Slavica

  • 26-12-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!