Objekat je privremeno zatvoren!

Hvala na razumevanju. Molimo Vas potražite uslugu na drugoj lokaciji. Vidimo se opet uskoro!

Javni beležnik Jovanka Jovanović

  • (11 recenzija)

Radno vreme

Privremeno zatvoren!

  • Ponedeljak 09:00-17:00
  • Utorak 09:00-17:00
  • Sreda 09:00-17:00
  • Četvrtak 09:00-17:00
  • Petak 09:00-17:00
  • Subota ne radi
  • Nedelja ne radi
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Adresa

U blizini
Parking
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Ljubisa Mitrovic
Ljubisa Mitrovic

Sporo, neprofesionalno, neljubazno. Često je velika gužva, obezbeđenje bezobrazno.

  • 28-05-2023
Zoran Popovic
Zoran Popovic

Teški lopovi. Sramota za javne beležnike. Vozali me godinu dana u vezi ostavi se rasprave. Na kraju od penzije pokojnog oca ostalo 9000.Njihovi troškovi 7200.Još mi prete izvršiteljima. Zatvoriti pod hitno. BANDA.

  • 04-12-2021
Vladica Stojanovic
Vladica Stojanovic

Ja ovakvo ponasanje bezobrazno i neprofesionalno nisam doziveo nikada i nigde. Ne priznaju punomocje jer smo ga overili kod drugih notara, to je krsenje zakona ali su u fazonu sta mi mozes. Nece na teren da izadju jer je nepokretna zena, kazu idite kod nekog drugog. Na moju opasku da im je to duznost i da ne smeju da me odbiju kazu tuzite nas. Tako da ne savetujem da se ide tamo nikako. Uzas.

  • 03-12-2020
Amor S
Amor S

Ja toliku neljubaznost, neprofesionalnost, bezobrazluk, neznanje nisam video nikada u životu. Moj savet zaobilaziti ih jedino ako nemate drugi izbor. Zaposleni ćelavi sa pitanjem ‘Šta treba’ kao da radi na ulici, a ne u advokatskoj kancelariji.

  • 07-05-2020
Filip Knežević
Filip Knežević

krvopije

  • 31-07-2019
Marija Trifunovic-Ilic
Marija Trifunovic-Ilic

Vrlo neprofesionalno i neljubazno. Daj samo da udarimo pečat i to je to.

  • 05-06-2019
Dusan Nikolic
Dusan Nikolic

ja ovakovo iskustvo nemam sa kancelariom uulici carli caplin .Jersu vrlo pofesionalno radili svoj posao

  • 29-04-2019
Zoran Misic
Zoran Misic

LazaVa je verovatno pseudonim nekoga od zaposlenih u pomenutoj kancelariji, pa je napisao recenziju po 'službenoj dužnosti'. Potpuno je tačno sve što je rekao, juče sam imao slično iskustvo na ulazu. U kancelariji pri ročištu o nasleđivanju (kako se to pravno kaže, ne znam - ali znam da je gospođa službenik prevrtala očima i ukazivala na greške za svako neše nestručno izražavanje u smislu pravne terminologije), smo najka brat i ja imali još gore iskustvo. Gotovo na kraju posla, pri zadnjem posedovnom listu, se gospođa iznervirala na naše nestručno izražavanje i zahtevala da sve ceo dogovor koji smo usmeno pred njom postigli, a ona zapisala, poništi i da joj dostavimo naš pisani potpisani dogovor, kako ona ne bi napravila neku grešku. Bahati, bezobrazni skot, koji svo troje maltretira da sastavimo ono što je ona već zapisala i da dolazimo ponovo. Moja majka ima skoro 80 godina, jedva se kreće, juče je bila bolesna i jedva govorila, ali je došla kako bi to završili. Da ne napominjem kako ceo postupak, zbog njihove sporosti, traje duže od godinu dana. Koliko čujem od prijatelja, sve to kod drugoga traje mnogo kraće i završava se na prvom ročištu, a nas troje ćemo morati da dolazimo i četvrti put.

  • 19-03-2019
Aleksandar Radovanovic
Aleksandar Radovanovic

Vrlo sam iznenađen neprofesionalnošću u radu ove kancelarije. Poziv za ročište u vezi ostavinske rasprave iza pok. majke poslali su na moju adresu za sve naslednike tako što su pozvali telefonom i tako dobili informacije o imenima zakonskih naslednika, bez ulaženja u problematiku mogućnosti narušenih rodbinskih odnosa, da li smo mi u kontaktu ili ne, i poslali pozive za sve naslednike na moju adresu. Ni jedna od mojih sestara nije nikada živela, niti sada živi na adresi na koju su njima poslali pozive, a sada pošto je obustavljen postupak jer majka nije imala nikakvu zaostavštinu iza sebe, rešenjem je određeno da se plate troškovi za sačinjavanje smrtovnice i za troškove i to srazmerno da podelimo troškove ja i svi ostali koji zapravo i nisu adekvatno ni obavešteni jer se neki od njih godinama već nalaze u inostranstvu, a sa nekima uopšte i nisam u kontaktu. U prevodu, suština je samo da se uzme novac pa makar i na tako traljavo odrađen način. Ako je to redovan način i pravno ispravno onda javni beležnik može da bude svako. Samo nađi vezu, plati dobro da bi dobio licencu, i za par godina si pun kao g-đa Jovanka koja kupuje nekretnine po Beogradu sa vrednostima koje su izražene u milionima evra.

  • 11-01-2019
LazaVA
LazaVA

Moje veoma pozitivno iskustvo iz višestruke saradnje sa beležničkom kancelarijom Jovanke Jovanović, tj. sa više njenih saradnika, potvrdjuje da je gospodin Bojan imao pogrešne utiske i procene. Možda je krivac njegovo trenutno raspoloženje i nezadovoljstvo iz nekih razloga, ali svakako ovako nerealna i netačna ocena ne treba da stoji za ovu visoko stručnu i veoma ljubaznu kancelariju.

  • 12-12-2018
Bojan Ladjevac
Bojan Ladjevac

na ulazu se ne zna ko je kad na redu,docekao me nezainteresovani zaposleni, bez neke zelje da saslusa i da pomogne, deluje nekompetentno i neinformisano, ne znam da li su svi ovakvi ali ja sam sam hteo da izadjem i da ne radim nista u ovoj kancelariji...

  • 12-09-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!