Home Plus

Sentandrejski put 11 
21000 Novi Sad 
T: 021/539‑500

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-22:00
Utorak Tu
10:00-22:00
Sreda We
10:00-22:00
Četvrtak Th
10:00-22:00
Petak Fr
10:00-22:00
Subota Sa
10:00-22:00
Nedelja Su
10:00-22:00

Pogodnosti

Besplatan parking

Home Center je deo Fishman grupe, međunarodnog koncerna koji se bavi građevinarstvom, maloprodajom, telekomunikacijama, industrijom, medijima i plasmanom kapitala.

Home Center ima ambiciju da postane jedan od vodećih lanaca prodavnica ”uradi sam” na istočnom Mediteranu, u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Svoj izlazak na svetsko tržište započeo je davne 1999. godine prvo na Kipru, a onda u Srbiji i Rusiji.

Home Center je svoju prvu prodavnicu u Srbiji otvorio 2007. godine i do sada ima sedam prodavnica od kojih je tri u Beogradu, zatim po jedna u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Jagodini. Svoju poziciju na tržištu nastaviće da razvija kroz otvaranje novih objekata, sa ciljem da postane jedan od vodećih maloprodajnih lanaca sa ponudom “sve za kuću".

Naša poslovna filozofija je da kupcu treba da obezbedimo širok asortiman i visok nivo usluge, sa najpovoljnijim odnosom cene i kvaliteta proizvoda. Naša misija je da pomognemo porodicama da opreme svoju kuću iz snova.

Home Center ima izgrađen kanale nabavke robe na domaćem i stranom tržištu, sa ponudom preko 20.000 artikala, koji mogu zadovoljiti sve potrebe za oplemenjivanje prostora u domaćinstvima.

U osnovnoj ponudi nalaze se sledeće grupe proizvoda: oprema za kuhinju i kupatilo, kućni tekstil, dekorativni predmeti, bela tehnika, audio i video tehnika, mali kućni aparati, kompjuterska oprema, klima uređaji, rasveta, alati, boje i lakovi, komadni nameštaj, baštenske garniture, grejna tela i druga sezonska roba.

Svojim kvalitetom usluge i bogatom ponudom Home Center postaje sve više nezaobilazno mesto za uređenje prostora i kupovinu poklona.

Lokacija

Home Center Novi Sad BIG Shopping Centre

U našem asortimanu možete pronaći sve za dom, kuhinja, kupatilo,tekstil, dekoracija, rasveta, baštenski nameštaj, belu tehniku, TV/AUDIO uređaje, male kućne aparate i još mnogo toga. Idvajamo od pogodnosti besplatan parking za kupce.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost