GeoOffice - preduzeće za geodeziju, arhitektonske i inženjerske radove

Venizelosova 12 
11108 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/3226‑051
M: 064/614‑0031

SVE ZA LEGALIZACIJU
GEODETSKI BIRO SA LICENCOM GEO-INFO

  • Upis nelegalnih objekata po novom zakonu
  • Knjiženje stanova, objekata i posebnih delova objekata
  • Omeđavanje parcela
  • Geodetski snimak objekata i skice etaža
  • Sve vrste topografskih podloga za projektovanje

Osnovani smo 19.01.2000 godine, kao specijalizovano preduzeće za sve vrste geodetsko-inženjersih poslova i ostale arhitektonske i inženjerske aktivnosti i tehničke savete, da bi se kasnije razvili u modernu i efikasnu firmu koja je svoj delokrug rada proširila na urbanizam i projektovanje, 3D modeliranje terena, obezbeđivanje, prikupljanje i obradu georeferentnih satelitskih fotografija i snimaka, vektorizaciju postojećih karata, digitalizaciju i aerofotogrametrijsko snimanje...

Za značajne geodetsko-inženjerske poslove dobili smo sertifikat po definisanom projektu Svetske Banke i Republićkog Geodetskog Zavoda za izradu jedinstvenog katastra nepokretnosti i zbog kvalitetnog i na vreme izvedenog posla.

Posedujemo licence za izvođenje svih vrsta geodetsko-inženjerskih radova u Srbiji i inostranstvu.

Raspolažemo savremenom opremom specijalne i univerzalne namene za izvođenje svih geodetsko-inženjerskih radova (GPS,Totalne stanice, niveliri (velike tačnosti), PC radne stanice) kao i informacionim sistemom i svim softverima za planiranje i praćenje, digitalne obrade podataka za sve vrste geodetsko-inženjerskih poslova.

Stručan i iskusan kadar (inženjeri geodezije, arhitekte, projektanti, IT stučnjaci i prateće osoblje) su najveća garancija da smo sposobni da izvršimo sve geodetsko-inženjerske poslove za najkomplikovanije građevinske objekte raznih namena.

INFRASTRUKTURA

Do sada je izvedeno obeležavanje i snimanje preko 100 km TT kabla, preko 20 km vodovoda i 35 km kišne i fekalne kanalizacije.

Radili smo na projektu u Libiji Velika reka, (projektovanje snimanje i obeležavanje vodovodne mreže, oko 36 km) kao i na projektovanju i obeležavanju železničkih pruga u dužini preko 150 km i detaljno snimanje urbanističkih planova za gradove Misurata, Bengazi i Homs.

IZRADA TOPOGRAFSKIH PLANOVA

Od svog osnivanja izvršili smo snimanje oko 300 hektara, podloge za izradu katastarskih planova za potrebe Direkcije za gradsko građevinsko zemljište overeno od strane Republičkog geodetskog zavoda.

GRADSKE SAOBRAĆAJNICE

Pored praćenja izgradnje (snimanje i obeležavanje) velikih građevinskih objekata radimo sve vrste geodetsko inženjerskih poslova, na velikim građevinskim kompleksima izveli smo preko 50 000 kvadrata.

Uz sve ove poslove vršili smo i obeležavanje i snimanje zelenih površina, parkinga, trotoara i staza.

VEKTORIZACIJA, DIGITALIZACIJA

Za različite klijente radili smo vektorizaciju i digitalizaciju karata, planova, aerofotogrametrijskih i satelitskih snimaka (konverzije iz analognog oblika u digitalni) automatizaciju procesa, koristeći postupak skeniranja i obrade digitalnih materijala.

VIZUELIZACIJA

Radimo i 3D vizuelizaciju projekata u izgradnji (objekata, terena, enterijera), kreiranje različitih formi izveštaja - od tematskih karata i 3D modela terena preko multimedijalnih prikaza do klasičnih tabelarnih izveštaja.

Za sve opširnije informacije pogledati internet prezentaciju na adresi:
www.geooffice.rs

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost