Game Centar - igračke konzole i video igrice

5 5
5 recenzija
5
5
Sve pohvale za prodaju, kako u radnji tako i online! Pored toga, sviđa mi se veliki izbor raznolike opreme.
5
5
Najveci izbor jeftinih igrica
5
5
Mesto za prave igrače u NS. Webshop bez premca.
5
5
Odlicna radnja, ogroman izbor igrica i pc opreme!
5
5
Preporuka!
Danila Kiša 13 
21101 Novi Sad 
T: 021/3015‑370
M: 069/759‑859

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-21:00
Subota Sa
09:00-21:00
Nedelja Su
ne radi

Game Centar je prodavnica specijalizovana za prodaju igrica, konzola i opreme za gejmere. Pored osnovnog programa konzola, igara i opreme za PC, Sony Playstation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, Game Centar nudi širok izbor artikala vezanih za e-sports - gaming tastature, slušalice, miševe, podloge i drugu prateću opremu. Konkretno, u našoj ponudi se nalazi izuzetan izbor prateće opreme svih relevantnih gamerskih brendova, kao što su Razer, Logitech, Redragon, Trust, A4 Tech...

Gaming kao fokusna industrija definiše i ostatak asortimana u Game Centar prodavnici - prateći program sa gaming tematikom: akcione figure, gejmerske majice, privesci, kape, šolje, torbe, rančevi...

Još jedna pogodnost koju nudimo vlasnicima konzola - otkupljujemo i prodajemo korišćene igrice, konzole i opremu. Ako Vam je neka igra višak i samo zauzima mesto na polici, donesite je kod nas da je otkupimo. Ako Vam cena neke nove igre nije pristupačna, proverite da li je u ponudi imamo kao polovnu i možete proći znatno jeftinije.

Ali to nije sve, našim klijentima nudimo i usluge servisa, popravki, održavanja, instalacija, zamene delova i komponenti, testiranje (i dijagnostiku) laptopova, konzola i gaming opreme. Sve usluge koje pružamo se realizuju u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Posebno smo ponosni što smo već duži niz godina u direktnoj saradnji sa vodećim izdavačima igara kao što su Ubisoft, Bethesda, Take2, Capcom, Nintendo i mnogi drugi sa kojima imamo fantastičnu saradnju, a pored same prodaje, radimo sve što je u našoj moći da se gaming u Srbiji popularizuje i shvati na pravi način. Trudimo se da se istaknemo pre svega kvalitetom usluge i cilj nam je da se popnemo na vrh kao prodavnica sa najzadovoljnijom bazom klijenata.

Prepoznati smo kao mesto za prave igrače, sigurna kuća za sve Vas kojima je gaming stil života. Game Centar aduti su: ogroman izbor igara, konzola i opreme, profesionalno i prijatno osoblje, nove igre i hardver uvek na vreme i u dovoljnim količinama. Pored toga, stojimo Vam na raspolaganju za sve vidove tehničke podrške i pomoći, za stručne savete prilikom kupovine, jer je nama svaka mušterija bitna, a naša mantra je da svako ko uđe u Game Centar hram mora da bude ugošćen i uslužen po najvećim svetskim standardima.

Evo šta mi Vama nudimo:

  • prodaja novih i korišćenih igara za sve platforme (PS4, PS3, XB1, XB360, PC, Nintendo Wii i Switch)
  • prodaja igračkih konzola i opreme (Sony PlayStation, Microsoft XBOX, Nintendo Switch)
  • prodaja kvalitetnih PC gaming periferija (gamerski miševi, tastature, slušalice i podloge)
  • prodaja akcionih figura, ukrasa i raznih gedžeta
  • otkup Vaših igara i konzola
  • zamena staro za novo
  • servis i popravke konzola i gaming opreme

Instagram: instagram.com/gamecentar
YouTube: youtube.com/c/GameCentar
Facebook: facebook.com/gamecentar
Twitter: twitter.com/gamecentarns

Recenzije (5)

Sanja Rajič
Sanja Rajič 17-07-2019
Sve pohvale za prodaju, kako u radnji tako i online! Pored toga, sviđa mi se veliki izbor raznolike opreme.

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost