• Fratelli e Amici - ženska i muška obuća evropskih modnih brendova

  Kralja Petra 51 
  11000 Beograd (Stari Grad) 
  T: 011/4062‑673

  Zakoračite u svet luksuznih modnih komada.

  U Fratelli e Amici radnjama u ponudi su muški i ženski modeli iz kolekcija vrhunskih evropskih modnih brendova.

  Fratelli e Amici ŽENA je moderna, ekstravagantna, savremena, autentična, samosvesna i zaljubljena i ideju o savršenim cipelama! Njen istančani modni stil je sastavni deo njene ličnosti. Ona prepoznaje nenadmašivost italijanskog modnog dizajna i spremna je da prihvati izazove brendova kao što su Fratelli Rossetti, Pollini, Baldan, Vicini, Santoni, Philipp Plein, Michael Cors, Alberto Gozzi, Hogan, Barracuda, Jean Not, Philipe Sousa.

  Fratelli e Amici MUŠKARAC je stilski osvešćen, moderan, otmen, elegantan, uredan i muževan. Njegov lični stil izgrađen je u skladu sa savremenim tempom življenja, ali i uz negovanje tradicije prefinjene muške elegancije. Njegov prioritet pri odabiru obuće je majstorska izrada, udobnost i vrhunski dizajn. Upravo zato, na listi njegovog izbora nalaze se prvoklasni “Made in Italy” brendovi kao što su Fratelli Rossetti, Santoni, Hogan, Barracuda, Philipe Sousa, Kenzo, Luca Bossi, Rossi, Koil, Caffe Noir.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost