EuroAuto - prodaja rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila

Petra Bige 6 
21203 Novi Sad (Veternik) 
T: 021/824‑020, 824‑021

Kategorije

Snabdevanje Srbije isključivo kvalitetnim auto delovima je glavni zadatak kompanije EuroAuto. To ostvarujemo tako što imamo dugoročnu i direktnu saradnju sa poznatim svetskim proizvođačima auto delova. Kako bi obezbedili potpuno poverenje kupaca, svoj kvalitet održavamo tako što sarađujemo isključivo sa renomiranim snabdevačima širom sveta.

Široka paleta ponude i visok kvalitet su dve osnovne stvari koje utiču na to da firma EuroAuto ponudi proizvod i na našem tržištu.

Zbog toga, EuroAuto distribuira auto delove sledećih proizvođača:

MULLER, INTERMOTOR, LUK, CAROL, GKN, UFI, TRUSTING, NGK, VERNET, SKF, DELPHI, KILEN, GATES, WALTER, MONROE...

Kompanija EuroAuto je radi kvalitetnijeg i boljeg pokrivanja tržišta otvorila više distributivnih centara auto delova na teritoriji Srbije. Među njima su i dva distributivna centra u Novom Sadu.

Firma ima širok asortiman auto delova, a među njih spadaju: termostati, svećice, španeri, remenice i remenje, setovi kvačila, pumpe za vodu, menjačka i motorna ulja, opruge, katalizatori, ležajevi točka, kočioni program, moduli paljenja, kablovi, izduvni sistem, grejači, filteri, delovi klime, delovi trapa, akumulatori i amortizeri...

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost