EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
Mileševska 9 
11118 Beograd (Vračar) 
069/3122‑253
4 1
1 recenzija
EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
Mileševska 9 
11118 Beograd (Vračar) 
069/3122‑253
4
5
Gđe se tačno to nalazi na vračaru
Mileševska 9 
11118 Beograd (Vračar) 
M: 069/3122‑253

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-17:30
Utorak Tu
11:00-17:30
Sreda We
11:00-17:30
Četvrtak Th
11:00-17:30
Petak Fr
11:00-17:30
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranih jezika i postanemo lider iz oblasti interkulturalnog, neformalnog obrazovanja na teritoriji čitave Republike Srbije.

Visokokvalitetni kursevi, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, imperativ su u našem delovanju.

Metod po kome je EQUILIBRIO - Obrazovni sistem daleko poznat je brižljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu, sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika. Kreiranjem realnih okolnosti u učionici, stvaramo uslove da jezik usvajate na potpuno spontan i prirodan način, a kroz konstantnu interakciju i komunikaciju isključivo na ciljnom jeziku. U potpuno dinamičnom okruženju, postižu se brzi i konkretni rezultati čija je primenljivost više nego primetna u izuzetno kratkim vremenskim rokovima.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem svoju ponudu prilagodio je svim uzrasnim grupama. Naši najmlađi polaznici uzrasta su od dve i po godine, a najstariji pripadaju trećem dobu. Zahvaljujući metodu koji je prilagođen svakoj uzrasnoj grupi, naši polaznici podjednako ostvaruju odlične rezultate u razvijanju svih jezičkih veština nezavisno od godina starosti. U cilju dostupnosti našeg Centra svim ciljnim grupama na teritoriji čitavog grada Beograda, a zahvaljujući velikom interesovanju polaznika koji nam iz dana u dan poklanjaju svoje poverenje, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem posluje na čak četrnaest lokacija u gradu.

U svojoj bogatoj ponudi EQUILIBRIO - Obrazovni sistem ima opšte i specijalizovane kurseve iz 10 stranih jezika, pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita, kurseve za preduzeća, kurseve za srednjoškolce, kurseve za decu od 3 do 11 godina, kurseve za starije osnovce, letnje i zimske jezičke kampove, itd.

Kao jedna od vodećih obrazovnih institucija na našim prostorima, tvrdimo da je ulaganje u znanje, bez izuzetka, najbolja investicija u sigurnu i izvesnu budućnost, a da je naš dvadesetogodišnji rad i obimna lista zadovoljnih klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica, ujedno i najbolja garancija za ostvarenje svih vaših profesionalnih i ličnih ciljeva.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost