EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
Mileševska 9 
11118 Beograd (Vračar) 
069/3122‑253
4 1
1 recenzija
EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
EQUILIBRIO - Obrazovni sistem
Mileševska 9 
11118 Beograd (Vračar) 
069/3122‑253
4
5
Gđe se tačno to nalazi na vračaru
Mileševska 9 
11118 Beograd (Vračar) 
M: 069/3122‑253

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-17:30
Utorak Tu
11:00-17:30
Sreda We
11:00-17:30
Četvrtak Th
11:00-17:30
Petak Fr
11:00-17:30
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem poseduje iskustvo dugo dve decenije i danas predstavlja lidera kada su u pitanju savremeni načini učenja stranih jezika i neformalno obrazovanje svih uzrasnih grupa.

Našim polaznicima na raspolaganju su kursevi visokog kvaliteta, koji se odvijaju uz primenu najsavremenijih nastavnih metoda i modernih nastavnih sredstava. U nastavi koristimo udžbenike renomiranih svetskih izdavača, a opremljenost, odlični tehnički uslovi, kao i program usklađen sa potrebama tržišta, čine imperativ našeg delovanja.

Ono po čemu se EQUILIBRIO - Obrazovni sistem ističe jeste primena brižljivo osmišljenog konverzacijskog sistema koji podrazumeva stvaranje realnih okolnosti u učionici, zahvaljujući čemu polaznici usvajaju jezik na spontan i prirodan način. Kompletna komunikacija odvija se na ciljnom jeziku, a dinamičnost okruženja doprinosi postizanju brzih i konkretnih rezultata u kratkom vremenskom periodu. U radu negujemo individualan pristup svakom polazniku, sa akcentom na njegove specifične potrebe.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem trenutno posluje na dvanaest lokacija širom Beograda. Naši polaznici pripadaju svim starosnim grupama, od predškolskog uzrasta pa do treće dobi. Uz pomoć pažljivo razvijenog metoda, prilagođenog svim uzrastima, u mogućnosti smo da maksimalno olakšamo i približimo razumevanje stranog jezika, bez obzira na starost polaznika i u tome postižemo odlične rezultate.

U okviru EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema u ponudi su opšti i specijalizovani kursevi iz 10 stranih jezika, kursevi za srednjoškolce, kursevi za decu od 3 do 11 godina, kursevi za starije osnovce, kursevi za preduzeća, pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita, zimski i letnji jezički kampovi itd.

Nakon više od dvadeset godina poslovanja, odgovorno tvrdimo da je ulaganje u znanje najbolja investicija u budućnost. Bogato iskustvo, ali i veliki broj zadovoljnih polaznika, kako fizičkih tako i pravnih lica, predstavljaju najbolju garanciju i pokazatelj kvaliteta rada koji obavljamo. Nastavićemo da se konstantno usavršavamo, kako bismo Vam što bolje pomogli da ostvarite svoje lične i profesionalne ciljeve.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost