Dr Žutić Pedijatrija i interno

Antifašističke borbe 23/Ž 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/260‑5222, 260‑4111
M: 069/260‑4934

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
08:00-15:00
Nedelja Su
09:00-14:00

Specijalna bolnica Dr Žutić nalazi se na dve lokacije u neposrednoj blizini Kombank Arene, na Novom Beogradu. Početak bolnice datira još od 2004. godine, kada je dr Branimir Žutić otvorio prvu privatnu ORL bolnicu sa uslovima za rad i boravak pacijenata kakve je oduvek želeo. Nakon 5 godina od otvaranja ukazuje se potreba za većim prostorom i novim specijalnostima, kao što su pedijatrija i internističke službe.


Tako se u januaru 2009. godine otvaraju dve nove ordinacije: "Pedijatrija Dr Žutić" i "Interno Dr Žutić" koje omogućavaju pacijentima da dobiju kompletnu uslugu. Stručno osoblje u našim ordinacijama pažljivo je odabrano kako bi bio zadovoljen visok kriterijum kvaliteta usluge, koji je oduvek bio primarni cilj ustanove Dr Žutić. Pored stalno zaposlenog osoblja, sklopili smo i ugovore sa renomiranim specijalistima iz oblasti pedijatrije i interne medicine, kako bi pacijentima bila pružena što kvalitetnija dijagnostika i lečenje.


U okviru naše pedijatrijske službe možete obaviti sve redovne preglede dece, koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja zdravog deteta. Ukoliko je Vaše dete bolesno, naši posvećeni pedijatri, neonatolozi i pedijatri-subspecijalisti iz različitih grana medicine obaviće stručan pregled, postaviti dijagnozu i započeti lečenje po najsavremenijim protokolima. Zahvaljujući reputaciji koju smo stekli, naša ordinacija ostvarila je saradnju sa predškolskim ustanovama, pa odnedavno naše doktorke obavljaju redovne sistematske preglede u vrtićima.


U našoj ordinaciji možete obaviti internistički pregled, kao i sve ostale specijalističke preglede iz oblasti interne medicine. Pored klasičnih pregleda, obavljamo i dijagnostičke procedure neophodne za postavljanje dijagnoze i određivanje adekvatne terapije: laboratorijske analize, EKG, spirometriju, ultrazvučne preglede, endoskopske preglede, anoskopiju, punkciju štitaste žlezde, kao i kontinuirano praćenje EKG-a i krvnog pritiska (Holter 24h). Sve preglede obavljaju eminentni specijalisti na najsavremenijim aparatima.


Naša ORL ordinacija opremljena je dijagnostičkim aparatima i testovima koji omogućavaju da se uradi svaka vrsta dijagnostike - timpanometrija, audiometrija, vestibulometrija, mikroskopski pregled uha, inhalacija i dr. Pored najčešćih ORL problema, kao što su bakterijska i gljivična infekcija spoljnjeg uha, oboljenja srednjeg uha i Eustahijeve tube, te oboljenja usne šupljine, bavimo se i oboljenjima glasnih žica, ispitivanjem sluha dece i odraslih i lečenjem vrtoglavice.


Specijalna bolnica Dr Žutić poseduje kompletno opremljenu operacionu salu, u kojoj se mogu obaviti ORL intervencije kao što su: presecanje frenuluma, operacija trećeg krajnika, rinoseptoplastika, skidanje polipa sa glasnica, sinusoskopija, repozicija nosa, mucotomia i mnoge druge.


Još od osnivanja naš osnovni cilj bio je da pružimo kvalitetnu i kompletnu zdravstvenu uslugu po razumnim i pristupačnim cenama, a sve to u prijatnom i čistom ambijentu, uz ljubaznost i predusretljivost našeg osoblja. Broj pacijenata koji su nas posetili govori da smo ovaj cilj postigli gotovo bez ikakve reklame, jer reklama su nam oduvek bili zadovoljni pacijenti.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost