Dom za stara lica Senior Plus 1

Lipovički put 13 
11232 Barajevo 
T: 011/787‑5040
M: 064/308‑6649

Dom za stara lica Senior Plus izdvaja se kako kvalitetom usluga koje pruža, tako i poverenjem koje su nam ukazali korisnici i njihove porodice. Nalazimo se na tri lokacije u Beogradu:

  • Senior Plus 1 - Lipovački put 13
  • Senior Plus 2 - Darinke Jevrić 40
  • Senior Plus 3 - Vojvode Vlahovića 3/V

Naš stručni tim čini visokokvalifikovano i iskusno osoblje, lekari, medicinske sestre, negovateljice, socijalni radnici, kao i ostalo pomoćno osoblje. Naš glavni zadatak je da Vašim najmilijima pružimo prijatne dane starosti, neophodnu pažnju i emotivnu podršku. Negujemo multidisciplinarni pristup usmeren na potrebe svakog pojedinca, što čini srž našeg profesionalnog odnosa.

Medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara obezbeđen je 24h dnevno. U naš rad uključeni su lekari specijalisti sa VMA, KC Srbije i KBC Bežanijska kosa. Takođe, Senior Plus ima potpisan ugovor o saradnji sa službom Hitne pomoći koja nam je uvek na raspolaganju. Naročito ističemo naš rad sa korisnicima obolelim od demencije i Alchajmerove bolesti, kao i korisnicima kojim je potreban tretman nakon celebro-vaskularnog insulta. Radnom terapijom nastojimo da uspostavimo što veći procenat samostalnosti kod obolelih.

Senior Plus domovi potpuno su opremljeni i prilagođeni nemoćnim, nepokretnim i slabo pokretnim osobama. Smeštaj se sastoji od jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba podeljenih prema trenutnom stepenu zavisnosti korisnika (nezavisna, poluzavisna i zavisna kategorija). Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV i sos taster za poziv medicinskih sestara i negovateljica. Pored hidrauličnih kreveta, vazdušnih dušeka i masažera, u domovima se nalaze sva neophodna invalidska pomagala.

U domu za stare Senior Plus primenjen je HACCP sistem kao standard kvaliteta i bezbednosti hrane. Ishrana je prilagođena starosnoj dobi i zdravstvenom stanju korisnika. Svi obroci planirani su pod nadzorom lekara nutricioniste i u skladu su sa propisanim normativima i nutritivnim vrednostima.

Pored svakodnevne nege, trudimo se da dani naših korisnika budu ispunjeni raznovrsnim zabavnim aktivnostima i razonodom. Društveni život u domovima osmišljen je od strane socijalnog radnika i radnog terapeuta. Organizuju se kulturne i zabavne aktivnosti, kao i razne tematske i kreativne radionice. Naš zadatak je da svim korisnicima omogućimo trenutke u prijatnom okruženju i kvalitetan život.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost