Diva dr Bogdanović - estetic centar

Bulevar Zorana Đinđića 125/D 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/3242‑841
M: 063/338‑334

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Diva dr Bogdanović – estetic centar i dermatološka ordinacija

Estetic centar i dermatološka ordinacija Diva dr Bogdanović počela je sa radom 15. marta 2019. godine na Novom Beogradu, preko puta restorana Novak. Estetski hirurg, dr spec. Svetlana Bogdanović, pionir u radiotalasnoj i laserskoj hirurgiji i dermatologiji na našim prostorima i osnivač poliklinike Diva dr Bogdanović (www.divaclinic.com) - prve poliklinike za estetsku medicinu i dermatologiju, koja je već 28 godina sinonim za stručnost u ovoj oblasti, sa svojim specijalističkim timom, sastavljenim od lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, pacijetima je na raspolaganju i na trećoj adresi.

Ustanova Diva dr Bogdanović specijalizovana je za antiaging procedure, radiotalasnu hirurgiju i dermatološke lasere.

Pacijentima je dostupno sve po čemu je poliklinika Diva dr Bogdanović poznata već skoro tri decenije:

Kao što su pacijenti poliklinike Diva dr Bogdanović već navikli, i u novom prostoru na raspolaganju im je najbrojniji ekspertski tim sastavljen od 7 lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije, kao i savremeni laseri, a naravno, tu je i najnoviji – TwinLight laser – zlatni standard u estetskoj dermatologiji za podmlađivanje lica i vrata, sa posebnim programima za oblikovanje i zatezanje tela. Poliklinika Diva dr Bogdanović do sada je bila jedina u regionu koja je u ponudi imala ovaj sofisticirani i izuzetno efikasan laser, a sada je dostupan i u estetic centru Diva dr Bogdanović na Novom Beogradu, u Antifašističke borbe 37.

Zbog iskustva i znanja lekara koji rade u poliklinici Diva dr Bogdanović, ali i savremenih procedura, metoda rada i lasera, svoje poverenje je tokom godina ovoj ustanovi ukazalo više stotina hiljada pacijenata, kako iz zdravstvenih, tako i estetskih razloga, a sada je sve to na raspolaganju i u ustanovi Diva dr Bogdanović.

Naš najveći podsticaj i naša najbolja preporuka su naši zadovoljni pacijenti.

Iskoristite i Vi našu stručnost i znanje i zakažite besplatne konsultacije.

Vaš estetic centar Diva dr Bogdanović.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost