Diva dr Bogdanović Cosmetics

Njegoševa 19/A 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/334‑2131
M: 063/338‑334
F: 011/334‑6653

Antiage kreme "Dr Bogdanović Hydra care", "Dr Bogdanović Ultra care" i "Dr Bogdanović Perfect care" posebno su kreirane za 24-časovnu negu različitih tipova kože. One su proizvod višedecenijskog iskustva i znanja stečenih tokom više od 25 godina rada sa pacijentima stručnog tima poliklinike "Diva", na čelu sa estetskim hirurgom dr Svetlanom Bogdanović, u saradnji sa renomiranim farmaceutima.

Kreme sadrže pažljivo odabrane sastojke koji, u zavisnosti od tipa kože, neguju, hidriraju, štite, hrane i pomažu u regeneraciji kože lica i vrata. One su neophodne za prevenciju starenja kože, utiču na redukciju bora i savršen su nastavak terapije nakon laserskih tretmana u poliklinici "Diva". Zato ih lekari specijalisti poliklinike "Diva" preporučuju svojim pacijentima.

Na raspolaganju su vam tri kreme, a vi se, u zavisnosti od uzrasta i vašeg tipa kože, odlučite za jednu i obezbedite svojoj koži sve što joj je potrebno.

Recite NE finim borama na licu i izaberite jednu od krema iz linije dr Bogdanović.

"Dr Bogdanović Hydra Care" - antiage krema za negu svih tipova kože

Osnovni zadatak ove kreme je održavanje svežine i prevencija starenja. Osim održavanja vlažnosti i elastičnosti, krema obezbeđuje koži i potrebnu zaštitu od spoljnih uticaja, što je presudno u očuvanju vitalnosti kože lica.

Dr Bogdanović Hydra care je bogata supstancama sa snažnim hidrirajućim i antiaging efektom. Sadrži hijaluron, vitamin E, esencijalna ulja i peptide koji, delujući na ćelijskom nivou, dovode do:

 • duboke hidratacije i
 • značajnog SMANJENJA finih bora
 • uz prevenciju starenja kože.

Lagana tekstura kreme omogućava koži da je brzo upija, sa odmah vidljivim efektom osveženja, a fini transparentni sloj štiti od spoljašnjih uticaja.

"Dr Bogdanović Perfect Care" - antiage krema za negu normalne i masne kože

Krema za lice "Dr Bogdanović Perfect care" reguliše masnoću kože, sprečava stvaranje bora i redukuje već postojeće uz snažnu hidrataciju i izražen lifting efekat.

U osnovi sadrži hijaluron (za hidriranje kože) i ši buter (shea butter popravlja strukturu kože i njenu elastičnost, te utiče na regeneraciju, a ne stvara mitisere), kao i esencijalno ulje jojobe koje ima antiupalna svojstva, slobodne masne kiseline iz ulja semenki kajsije, pantenol B5 i druge prirodne sastojke.

Ima snažan antiaging efekat, a uz to dovodi do regeneracije na ćelijskom nivou te:

 • duboke hidratacije,
 • značajnog osveženja i blistavosti
 • prevencije starenja kože.

Ova krema utiče na održavanje tonusa kože, što znači i zategnutu kožu!

"Dr Bogdanović Ultra Care" - antiage krema za negu suve i osetljive kože

S obzirom na to da suva i osetljiva koža zahteva svakodnevnu intenzivnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, hranjenje, regeneraciju, ali i hidrataciju u cilju održavanja svežine, redukcije bora i prevencije stvaranja novih, to je i osnovni zadatak kreme za lice "Dr Bogdanović Ultra care".

U njoj se nalaze hijaluron koji hidrira kožu, ši buter koji stvara zaštitni sloj i utiče na regeneraciju, ulje jojobe koje ima antiupalna svojstva, pa je odlično za suvu i osetljivu kožu, ekstrakt proteina pšenice koji hrani kožu, slobodne masne kiseline iz ulja semenki grožđa i ulja semenki kajsije koja popravljaju oštećenja nastala UV zračenjem na molekularnom nivou, što značajno usporava starenje i redukuje bore, a uz to neguje kožu sklonu perutanju i pucanju i vitamin E.

Kao i druge dve kreme iz ove kolekcije, ima snažan antiaging efekat, te izaziva regeneraciju na ćelijskom nivou, što dovodi do:

 • duboke hidratacije,
 • hranjenja kože,
 • značajnog UMANJENJA bora,
 • prevencije starenja kože
 • i stvaranja zaštitnog filma.

Zbog svog sastava, ova krema pomaže u izgradnji neuro-transmitera, koji su odgovorni za održavanje tonusa mišića, a bolji tonus mišića znači i manje opuštenu kožu!

Antiage kreme "Dr Bogdanović Care" NISU testirane na životinjama.


Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost